Marju Karin populaarsest ilutrendist: ühtegi meest see tagasi ei too

uudise.ee

Ehkki aina enam noori soovib katsetada ilusüste, tõdes Eesti ilusüstide kuningannaks tituleeritud Marju Karin, et tema töö eetika ei luba süstida ühtegi klienti, kellel ilusüste tegelikult vaja ei ole. „Ühtegi meest see tagasi ei too,“ rääkis Karin, et ilusüste ei saa teha lihtsalt meeltesegaduses.

Eile andis Marju Karin saates „Pealtnägijas“ intervjuu, kus rääkis ilusüstide kasvavast trendist. Tänapäeval muutuvad ilusüstid populaarsemaks üha nooremate naiste seas, mille põhjuseks võib pidada nii sotsiaalmeedia mõju kui ka asjaolu, et ilusüstid on kergemini kättesaadavad.

Marju Karin on ise Eesti üks populaarsemaid ilusüstide tegijaid. Naise sõnul on tema kui iluteenindaja jaoks kõige olulisem töö eetika.

„Kõik teavad, et ma ei tee, kui ei ole põhjust,“ ütles Karin, et tema teeb ilusüste vaid juhul kui näeb selleks vajadust. „Väga tihti on väga ilusad naised - väga ilusate huultega, väga ilusate nägudega,“ tõdes Karin, et tema juurde satub mitmeid kliente, kes ei mõista, et neil süstimist veel vaja pole. 

Ilusüstide tegija poole on pöördunud isegi 14-aastased. „Nii noori ma ei süsti. Kui siis vanematega koos, aga siis on ka minu kohus öelda, et kas seda ikka on vaja,“ rääkis Karin.

Samuti võib naine keelduda ka täiskasvanud naiste teenindamisest. „Kui ei ole põhjust või on meeltesegadus, et täna mul mees läks kõrvalt ära ja nüüd me teeme jube ilusaks ennast. Ei, see ei aita! Ühtegi meest see tagasi ei too!“ ütles Karin.  

Karini sõnul tasub ilusüstidega noores eas oodata ja nõela alla minna alles siis, kui selleks on õige aeg käes. „Küll te vananete ja kõik jõuate lõpuks minuni, aga andke aega, et see oleks kena meie kõigi jaoks,“

Kommentaarid puuduvad