Tõeliselt müstiline! ’’Selgeltnägijate tuleproovis’’ osaleb mees, kes oskab muuta tulevikku

uudised.ee

Täna õhtul alustab TV3s maailma kõige vägevama nõiasaate uus ülipõnev hooaeg. Teiste seas lähevad lahingusse USA presidendi kaudu saladuslikult jõu saanud Linda, deemoni taltsutanud Vlad 4, Aafrika nõid Marianna, Mongoolia shamaan Erdenesan, tulevikku muutev Maksim ja Skandinaavia kadunud hing Viola.

Kultusprojekti fännid saavad uuel aastal jälgida, kuidas võidu ja parima selgeltnägija tiitli nimel võistlevad nõiad ja nõiad, esoteerikud, mustkunstnikud, ravitsejad, ennustajad ja paljud teised.

Peterburist pärit nõid Maxim Levin osaleb ''Selgeltnägijate tuleproovi'' 22. hooajal. Maxim väidab, et on võimeline mitte ainult nägema, vaid ka muutma inimeste tulevikku, maagiaga on ta tegelenud täpselt poole oma elust. Üks hetk algas tema elus müstiliste sündmuste ahel, mis viis teda surmale aina lähemale. Tuttava nõia abiga mõistis ta, et peab oma uue missiooni vastu võtma ja saama oma esivanemate pärijaks, kellest pooled olid just külanõiad.

Maxim usub, et maagilised võimed pole kingitus, vaid raske töö ja tohutu vastutus perekonna vaimude ees ning nõial peab olema hea põhjus inimeste elu ja tulevikku muuta. Maxim Levin läbis edukalt ka katses, mille eesmärk oli leida inimene ühe võtteplatsil olnud 30 auto pagasiruumist. Nii vaatlejaid kui ka skeptikuid rabas enesekindlus, millega ta ülesandeid lahendas.

’’Selgeltnägijate tuleproov’’ alustab täna kell 21.00 TV3s!

Kommentaarid puuduvad