Varalahkunud Kristi Ojasaare kaksikõde Mari: äkki Kiku hing naaseb meie sekka läbi kõhubeebi

uudised.ee

Aasta alguses meie seast lahkunud Kristi Ojasaare kaksikõde Mari tõdeb, et kuigi aeg on olnud raske, keskendub ta hetkel rohkem õnnele ja lapseootusele. "Äkki Kiku hing naaseb meie sekka juba läbi kõhubeebi," mõtiskles Mari oma sotsiaalmeedia postituses. 

Möödunud esmaspäeval tähistas Mari Ojasaar oma sünnipäeva. Sotsiaalmeedia kontol andis Mari teada, et pole ennast kunagi varem sünnipäeval nii üksikult tundnud, kuna alati on seda tähistanud koos oma kaksikõe Kristiga, kes lahkus meie hulgast jaanuari alguses.

"Kümblen nüüd suures ônnemullis, mis te mulle kôik eile saatsite. Nii palju ilusaid kirju ja môtteid. Ma tànan teid!" kirjutas Mari päev hiljem oma Instagrami kontole. "Môtlen palju elu ja surma peale viimastel pàevadel. Rohkem aga elu peale. Et mis see siis ikkagi on. Ja tôesti keskendun ônnele, neid hetki, milles unustan kôik muu ja lihtsalt tunnen rôômu."

Mari sõnul on olnud lähedaste ja toetajate mõtted hingede maailmast tema jaoks väga suureks toeks sellel raskel ajal. "Ja kôik, kes loodavad, usuvad, et àkki Kiku hing naaseb meie sekka juba làbi kôhubeebi, siis kes teab… Naeratan selle ilusa môtte peale ja lasen selle vabaks. Las elu otsustab. Minu sees kasvab elu," kirjutas Mari. 

Mari Ojasaar ja Jesper Parve perekonnas kasvab kaks poega Aaron Tory ja Thor Ragnar ning kolmanda lapse ootusest andis paar teada eelmise aasta juulikuus. 

Mõned kuud hiljem avalikustas Mari Instagramis ka tulevase lapse soo. "Nii põnev on enda sees hoopis õrnemat sugu kanda ja oodata, milliseks sirgub metshaldjas. Ootuses koos Jesper Parvega. Olen väga hoitud."

Vaata postitust Mari Ojasaare Instagrami kontolt:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mari Ojasaar (@mariojasaar)

Kommentaarid puuduvad