Karl-Erik Taukar proovib uues muusikavideos koos tuntud kulturistiga kaunile naisterahvale silma jääda

uudised.ee

Täna ilmus muusikavideo Karl-Erik Taukari uuele loole “Ookean”, mille peategelased Karl-Erik Taukar ja Ott Kiivikas püüavad videos naistegelasele Katariina Rahumäele silma jääda. Kas ja kellel see õnnestub, selgub muusikavideost.

Karl-Erik Taukari uue loo “Ookean” ilmumisest on möödas kuu aega ning nüüd rõõmustab artist enda kuulajaid ka loo muusikavideoga, mille tegevus leiab aset bowlingusaalis. “Videos jäljendame bowlingu kuldaega, kus naistele muljet avaldamiseks piisas vaid ühest heast viskest. Kui territooriumile ilmub uus mängija, on vaja kohalikul alfal talle lihtsalt koht kätte näidata, “ jutustab muusikavideo režissöör Jaan Sinka video ideest.

Karl-Eriku kõrval astub konkurendi rolli üles tuntud sporditegelane ja kulturist Ott Kiivikas, kelle roll muusikavideos on mõnusalt humoorikas. Mõte kaasata Ott muusikavideosse tuli Karl-Erikult.“Otsisime videosse tegelast, kes mõjuks jõuliselt ja kardetavalt juba esimesest kaadrist. Olen veendunud Oti jälgija instagramis juba pikka aega, mehel on lisaks üldisele karismale ja teovõimele looduse poolt antud ka silmapaistev komöödiageen, mille olemasolust ilmselt paljud ei tea. Minu jaoks polnudki teist varianti ja mul on hea meel, et Ott kohe nõus oli,” rääkis Taukar.

“Kogu võttepäev möödus mõnusalt vabas atmosfääris, kuna video idee oli huumoorikas ja mänguline. Oli puhas nauding näha, kui hingestatult kõik oma absurdseid rolle kehastasid,” ütleb režissöör Jaan Sinka rahulolevalt. “Võib öelda, et castingu protsess oli väga moodne, sest ka Katariina jäi meile silma instagramist,” ütleb Taukar muigega. “Me otsisime kedagi, kel oleks loomulik mängida sellist eneseiroonilist rolli. Täielik ühe-teigi-tüdruk!, “lisab Karl-Erik. 

Karl-Erik Taukari loo “Ookean” autoriteks on Gevin Niglas, Fred Krieger, Stefan Airapetjan, Vallo Kikas, Karl-Erik Taukar, Ago Teppand ja Lauri Räpp. Loo esmaesitlus toimus 12.detsembril “Eesti Otsib Superstaari” superfinaalis.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=v77BIvfYLXY[/embed]

Kommentaarid puuduvad