Kas mäletad? Brigitte Susanne Hunt sai esimese suurema filmirolli just selles kodumaises filmis

Brigitte Susanne Hunt on tuntud kui saatejuht ja sisulooja, kuid samuti on naine teinud kaasa ka mitmetes kodumaistes seriaalides ja filmides näitlejana. Brigitte esmasest suurest filmirollist on tänaseks möödas varsti juba pea kümme aastat. 

Enamikele eestlastele sai särav Brigitte esimest korda tuntuks, kui tegi näitlejana kaasa kodumaises filmis "Nullpunkt". Film esilinastus juba 2014. aastal. 

Nullpunkti filmi peategelaseks oli probleemsest perest pärit Johannes, kes läks õppima ühte Tallinna eliitkooli ning keda hakati klassikaaslaste poolt kiusama. Brigitte täitis filmis Johannese klassikaaslase Paula rolli, kes oli üks koolikiusajatest. Paula tegelaskuju näol oli tegemist äärmiselt kelmika aga temperamentse õpilasega, keda näitleja ise on kirjeldanud sõnadega "bitch". 

"Aitäh, et teadsid, et bitchimat Paulat kui mina ei ole olemas," on avaldanud Brigitte tänu "Nullpunkt" romaani autorile ja filmi produtsendile, varalahkunud Margus Karule. Margus Brigittele rollipakkumise toona tegi. "Aitäh, Margus Karu, et olid kõige esimene inimene, kes uskus, et ma oskan näidelda," meenutas ja tänas Brigitte Kroonikale antud intervjuus varalahkunud kirjanikku.  Brigitte sõnul on näitlemine talle hingelähedane olnud juba lapsest saati. 

Peale esimest suuremat filmirolli sai Brigitte pakkumise kaasa lüüa kodumaises seriaalis "Doktor Silva". 2019. aastal esilinastunud triloogia "Klassikokkutulek" kolmandas osas mängis Brigitte Niinat ning samuti tegi ta rolli ka 2019. aastal esilinastunud õudusfilmis "Kiirtee põrgusse".

Vaata ja meenuta Brigitte rolli "Nullpunkti" treilerist:

Kommentaarid puuduvad