Kurb! Suri näitleja ja rokilegend Meat Loaf

uudised.ee

Täna teatati kurb uudis, et 74-aastasena lahkus USA laulja ja rokilegend Meat Loaf, kodanikunimega Michael Lee Aday.  Muusiku surma kinnitab artistikontol tehtud postitus:

Tema tuntuimad plaadid olid triloogia "Bat Out of Hell": "Bat Out of Hell", "Bat Out of Hell II: Back Into Hell" and "Bat Out of Hell III: The Monster is Loose". Meat Loafile on iseloomulik võimas hääl, mis ulatub üle kolme oktavi. Plaati "Bat Out of Hell" müüdi maailmas üle 43 miljoni eksemplari. 35 aastat hiljem ostetakse seda endiselt umbes 200 000 tükki aastas. See püsis edetabeleis üle 9 aasta ning on üks kõigi aegade suurima läbimüügiga muusikaplaate.

Meat Loaf on muusik, kelle plaatide läbimüük on üks maailma suuremaid: kokku on tema plaate maailmas ostetud üle 100 miljoni eksemplari. Ta on osalenud enam kui 50 filmis ja telesaates, vahel iseendana või endasarnase tegelaskujuna. Meatloafi suurimaks hitiks on vaieldamatult "I Would Do Anything For Love", mis veetis 1993. aastal viis nädalat Billboardi muusikaedetabeli tipus.

Kommentaarid puuduvad