Lavapartnerid või midagi enamat? Grete Paia avalikustas, mis tema ja Andrei Zevakini vahel tegelikult toimub

uudised.ee

Veebruari alguses astuvad Grete Paia ja Andrei Zevakin "Eesti laulu" poolfinaalis üles looga "Mis nüüd saab". Viimasel ajal on palju uuritud, kas lavapartnerite vahel võib ka päriselus midagi rohkemat olla kui lihtsalt sõprus. Varasemalt küsimusest kõrvale põiganud Grete Paia avalikustas nüüd, mis lauljate vahel tegelikult toimub. 

Kroonikale antud intervjuus tähendas lauljanna, et nad ise ei ole kordagi vihjanud kellelegi, et nad paar oleksid. "Järeli­kult on meievaheline keemia inimestele sellise tunde tekitanud," tõdes lauljanna, et see võib olla ka põhjuseks, miks kuulujutud on tekkinud. Paia sõnul on nad Andreiga head sõbrad - neil omavahel väga hea klapp ning saavad esimest kohtumisest saati väga hästi läbi.

"Aga aus vastus sinu küsimusele: ei, me ei ole paar ja ilmselt ei saa meist seda ka," kummutas lauljanna tema ja Zevakini kohta käivaid kuulujutud. "Eks mujal maailmas on laule niimoodi turundatud küll ja veel ning on ka tegelikult hiljem kokku mindud," rääkis Paia, et tegu võis olla lihtsalt turundusliku trikiga. 

Loe lähemalt Kroonikast.

Kommentaarid puuduvad