Kuidas meeldib? Superhiti “abcdefu” autor GAYLE avaldas uue singli 

uudised.ee

17-aastase lauljatari GAYLE loost “abcdefu” on saanud ülemaailmne superhitt, mis jõudis ka maineka Billboardi Hot 100 edetabeli top 10 hulka ning nüüd andis GAYLE andis välja uues singlit “ur just horny". 

Loo produtseerisid Daylight (gnash, Shawn Mendes) ja Pete Nappi (Thirty Seconds To Mars, Madison Beer, Shinedown), laulukirjutajateks olid GAYLE, Daniel Kyriakides ja Sara Davis. 

Lugu kõnetab kahtlemata väga paljusid inimesi, kes on sõprussuhetega kunagi puntrasse sattunud.“Räägin olukorrast, kui ma ületasin mitu aastat kestnud platoonilise sõpruse piiri,” rääkis Gayle. “Peale ootamatut juhtumit hakkas teine osapool mind edaspidi hoopis teisiti kohtlema ning ei olnud enam sugugi tore ega sõbralik. Juhtunu laulu sisse panek aitas mul mõista, et võibolla ei olnudki algusest peale tegu siira sõprusega. Ja see mõte tegi väga haiget.” 

“abcdefu” on jõudnud Billboardi Hot 100 edetabeli top 10 hulka ning saavutanud mitmetes teistes edetabelites esikoha positsiooni. Superhitile on kogunenud üle 615 miljoni kuulamise üle kogu maailma. 17-aastast muusikut tunnustati hiljuti kui YouTube’i tõusvat tähte ning samuti figureeris Gayle’i nimi Billboard’i “21 Under 21: The Ones To Watch” nimekirjas. Uuel rokkstaaril tasub silm peal hoida, sest kindlasti kuuleb temast sel aastal veel ja veel. 

Kuula ja vaata uut lugu siit:

Kommentaarid puuduvad