Tohoh! Uue saatejuhi debüüt algas viperustega: tuli kasutada osalejalt konfiskeeritud arvutit

uudised.ee

Kolmapäeval TV3 ekraanile jõudnud uue noorte reality "Kõige parem kaaslane" saatejuht Sidni Tomson tõdeb, et saate algus tõi nii mõnegi viperuse. Näiteks tuli saatejuhil kasutada osalejalt konfiskeeritud arvutit, sest muidu poleks ta saanud oma tööd teha. 

"Kõige parem kaaslane" on uus noorte reality, kus üheksa nutiajastu noort elavad kaks kuud nõukogudeaegsetes elamistingimustes. Osaleja Karl-Gustav tegi oma YouTube kanalis video, kus tema ja saatejuht Sidni saate esimesele osale reageerivad. 

Karl-Gustav rääkis videos, et ühelgi osalejal ei olnud aimugi, kuhu minnakse või mis saates saama hakkab. "Ma arvasin, et see on mingi Rannamaja vol 2," rääkis Karl-Gustav. See, et noortelt kaheks kuuks nutiseadmed ära võetakse, tuli osalejatele täieliku üllatusena. "Sa arvad, et see on raske, aga kui sa tegelikult oled seal sees, siis sa ei tahagi seda telefoni," tähendas Sidni, et kõik osalejad tulid ilma nutiseadmeteta tegelikult hästi toime.

Sidni enda jaoks oli tegemist esmakordse saatejuhtimisega. Tavaelus tegeleb Sidni igapäevaselt sisuloomisega oma YouTube'i kanalile. "Unistused reaalselt täituvad," rääkis saatejuhi debüüdi teinud Sidni videos, et ta on saate juhtimisest pea terve oma elu unistanud ning väga õnnelik võimaluse üle. 

Saatejuht tõdes ka, et töö ei olnudki nii lihtne ning tuli ette mõningaid viperusi. Näiteks oli Sidnil alguses raskusi teksti õppimisega, kuid see läks iga korraga aina kergemaks.

Sidni meenutas ka seika, kus ta tuli osalejalt konfiskeeritud arvutit kasutada. "Aga sinu läpapaks oli minu käes, sest minu läpakas oli katki ja mul oli vaja tööd teha ja siis Karl Andis saate ajaks oma läpaka mulle," meenutas Sidni vahvat seika. "Ega tal endal seda nagunii vaja läinud," ütles Sidni lustlikult. 

Karl-Gustavi videot saad vaadata tema YouTube kanalilt. 

"Kõige parem kaaslane" järgmine osa on TV3 eetris kolmapäeval kell 21.30.

Kommentaarid puuduvad