Kas tunned ära? Muutunud välimusega “Prooviabielu” Liisa osales menukas telesaates

uudised.ee

Aastaid tagasi saates “Prooviabielu” osalenud Liisa Pärtel (Kuusmaa) võis vaatajatele silma jääda sel kolmapäeval menukas telesaates “Suur Lotokolmapäev: Rooside sõda”, kus esindas perekond Kuusmaa tiimi. 

2017. aastal läks toona meditsiiniõena töötanud Liisa otsima armastust saatesse “Prooviabielu”. Liisa Kuusma ja samuti saatest tuntuks saanud Helen Kõpp osalesid koos sotsiaalses eksperimendis, kus nad said proovida kooselu kolme erineva mehega.

Kuigi saatest Liisal kaaslast leida ei õnnestunud, abiellus Liisa juba samal aastal Sander Pärteliga, kellega möödunud kevadel lahutati. Liisa ütles eelmisel aastal Naistelehele et kuigi paar lahutas, on nad endiselt Sanderiga koos ja võib-olla plaanivad uuesti abielluda. 

Liisa ja Sandri perekonnads kasvab kolm last – Rennet, Jesse ja Tessa.

Vaatajad võisid märgata saadet vaadates märgata, et kolme lapse ema, kes on ka oma blogis kirjutanud palju kaaluteemadel, on teinud läbi imelise muutuse ning näeb säravalt kaunis välja. Kuusmaade perekonnal õnnestus saade võita ning koju viidi auhinnafond suuruses 2378 eurot. 

Vaata lähemalt videost:

Kommentaarid puuduvad