Ulme! Raadiohääl Andres Puusepp võtab ette ränkraske väljakutse: kuskilt tuleb võhm välja lasta

uudised.ee

Mitmed avaliku elu tegelased on viimastel aastatel võtnud vastu väljakutse hakata treenima triatloniks, et läbida Ironman. Nüüd võttis üleskutse osalemiseks vastu ka Raadio Star FMi saatejuht Andres Puusepp, kes plaanib alustada treeningutega, et juba 7. augustil Tallinna Ironmani võistlusel osaleda.

"Ma olin sellega nõus, sest seda on ju näha kõigile, et ma aina paisun ja paisun ja paisun," tõdes Puusepp eile "Seitsmeste" saates antud intervjuus, et kuskilt tuleb võhm välja lasta ning see on suurepärane võimalus head füüsilist vormi saavutada. "Ega ma lõpuni ei ole kindel, millele ma alla kirjutasin," rääkis Puusepp, et nüüd algab väga töökas ja raske teekond. 

Vaata juba videost, millised treeningud ja ettevalmistused tuleb Andres Puuseppal triatloniks treenides ette võtta:

Kommentaarid puuduvad