Uus inimene? Vaata, millised staarid on iluprotseduuriga oma välimust pea tundmatuseni muutnud

uudised.ee

Viimastel nädalatel on räägitud palju, kuidas aina nooremad inimesed soovivad iluprotseduuridega välimust korrigeerida. Suurt rolli mängib selles ka sotsiaalmeedia mõju ning iluprotseduuride laialdane kättesaadavus. Kahjuks ei pruugi kõik iluprotseduurid alati õnnestuda või minnakse protseduuridega liiale, mistõttu võivad inimesed peale kosmeetilist kirurgiat muutuda tundmatuseni. 

Tihtipeale tunnevad just avaliku elu tegelased ja staarid survet säilitada nooruslik välimus ning noorema välimuse säilitamiseks valivad väga mitmed kuulsused kosmeetilise kirurgia. Aastatega on mitmed kuulsused iluprotseduuride tagajärjel oma välimust kõvasti muutnud ning mõnest on saanud kui uus inimene. 

Victoria Beckham

Victoria Becham sai tuntuks tüdrukutebändist Spice Girls ning on abielus vutistaari David Beckhamiga. Victoria on aastaid olnud meedia tähelepanu all ning kui võrrelda nooremas eas tehtud pilte ja praeguseid fotosid, siis on näha, et ta on aastate jooksul lasknud oma välimust rohkelt korrigeerida. 

Beckham ise on aga iluprotseduure eitanud. "Iluprotseduurid ei ole mind kunagi pealunud. Ma olen õnnelik sellena, kes ma olen ja olen iseenda parim versioon, selle asemel, et ma hakkaksin liiga palju oma välimust muuta," rääkis Beckham, et ta väärtustab loomulikku ilu. 

Iluteenindajate sõnul on Beckham siiski lasknud korrigeerida nii oma nina, näokuju, lõuajoont kui ka põsesarnu. 


Foto

Hunter Tylo

Hunter on Ameerika seriaalinäitleja, kes on Eesti televaatajatele enim tuntud sarjast "Vaprad ja ilusad". Rohked ilusüstid ja -protseduurid, mis Hunter endale aastate jooksul teinud on ei ole jäänud märkamatuks ühelegi televaatajatale.

Hunter on aastate jooksul paigaldanud põseimplantaadid, tõstnud kulmusid, teinud huulte täitesüste, korrigeerinud nina ja lõuajoont.


Foto: Pinterest

Khloé Kardashian

Khloe ja tema perekond said tuntuks sarjast "Keeping Up with The Kardashians". Kardashianid on Hollywoodi üks kõige kuulsam ja jõukam perekonda. Tütar Khloe on aastate jooksul iluprotseduuriga väga palju välimust tuuninud, mis pole avalikkusele märkamatuks jäänud. Khloe on seda ka ise avalikult tunnistanud, sest naise sõnul tegi pidev meedia tähelepanu all olemine teda ebakindlaks ning ta ei tundnud ennast piisavalt ilusana. 

Khloe puhul on näha, et ta on aastate jooksul oma näo täielikult ümber lõiganud - naine on muutnud oma nina, paigaldanud põse- ja lõuaimplantaadi, korrigeerinud lõuajoont, teinud näo rasvaimu ja kulmude tõstmise ning huuli süstinud. 


Foto: Khloe Kardashian/Instagram

Nicole Kidman

Nagu paljud teised kuulsused on Austraalia näitlejanna Nicole Kidman teinud aastate jooksul noorema välimuse säilitamiseks iluprotseduure. Ise näitlejanna kosmeetilise kirurgia tegemist kunagi tunnistanud ei ole. Nicole on tunnistanud vaid, et ta proovis Botoxit, aga see tegi ta näo liikumatuks, mistõttu otsustas viimane väidetavalt sellest loobuda. 

Nicole puhul on avalikkus aastate jooksul täheldanud nii näokuju, nina, lõuajoone kui ka põsesarnade muutust. 

Kylie Jenner

Kylie Jenner on olnud meedia ja avalikkuse tähelepanu keskpunktis lapsest saati. Ta oli kõigest 10-aastane, kui hakkas esinema oma pere tõsielusaates "Keeping Up With The Kardashians". Ta kasvas sõna otses mõttes meedia pilkude all. Ja see on olnud üks dramaatiline teekond. Praegune Kylie näeb täiesti erinev välja.

Kylie alustas 15-aastaselt oma meigitoodete loomist, mis on tänasel päeval tohutu menu saavutanud. Kylie alustas oma kuulsate huulekomplektidega, millest arenes seejärel Kylie Cosmetics ja nüüd Kylie Skin. Tema meigisari ei andnud talle mitte ainult identiteeti väljaspool perekonna tõsielusaadet, vaid tegi temast 21-aastaselt ka isehakanud miljardäri.

Nende aastate jooksul on aga meedia näinud, kuidas Kylie välimus on drastiliselt muutunud.  Pikka aega proovis naine iluprotseduuride tegemist eitada. Näiteks väitis ta, et tema huuled tunduvad on täidlasemad, sest kasutab spetsiaalselt oma brändi huulepulka ja joonistab huulejoone suuremalt.

Hiljem on ta aga tunnistanud, et on lasknud oma huuli süstida. Nagu piltidelt näha pole huuled siiski ainukesed - Kylie on lasknud korrigeerida oma näokuju, nina ning tõsta kulme ja paigaldanud lõua- ning põseimplantaadid.

 
Foto

Sylvester Stallone

Iluprotseduurid pole sugugi ainult naiste pärusmaa. Nagu näha on Ameerika märulitest tuntuks saanud Sylvester Stallone oma välimust aastate jooksul kõvasti kosmeetiliste kirurgiate abil korrigeerinud. Silvester on tuuninud täitesüstidega nii oma nägu kui ka kaela, mis on jätnud talle võltsi ja plastilise ilme. 


Foto:

 

Kommentaarid puuduvad