Vapustav! Elina Nechayeva astub Rahvusooper Estonia laval üles oma unistuste rollis

uudised.ee

Lauljanna Elina Nechayeva teatas sügisel, et talle pakuti võimalust mängida teatris oma unistuste rolli, mis 2022. aasta jaanuarikuus Rahvusooper Estonia lavadele jõuab. Elina jagas hiljuti jälgijatega ka katkendit laulust, mida ta unistuste rollis juba järgmisel nädalal teatrilaval esitab. 

Sügisel käis Elina Nechayeva külas TV3 saates “Teet, Kristjan ja sõbrad”, kus tõdes, et ta on elu aeg unistanud mängida Wolfgang Amadeus Mozarti viimases ooperis “Võluflööt”. Lauljanna teatas saates, et tal on jaanuarikuus võimalus lõpuks oma unistus täide viia, sest Rahvusooper Estonias tuuakse “Võluflööt” lavale ning lauljannale pakuti öökuninganna rolli. “See on minu unistuste roll,” rääkis Elina toona. 

Nüüd jagas Elina oma sotsiaalmeediakontol uudist, et juba järgmisel nädalal saab teda oma unistuste rollis näha. Rahvusooper Estonia ooperis “Võluflööt” mängivad öökuninganna rolli Elina ning ooperilaulja Suvi Väyrynen. Elina astub öökuninganna rollis üles 30. jaanuaril, 27. veebruaril ja 17. juunil. 

Lisaks unistuste rolli täitmisele osaleb Elina veebruaris taas “Eesti Laulu” konkursil lauluga “Remedy”.

Vaata esitust Elina Nechayeva Instagrami postitusest: 

Kommentaarid puuduvad