Elina Nechayeva uuest ihaldatud rollist: mind peaks hakkama kartma

uudised.ee

Kirjutasime mõned päevad tagasi, kuidas lauljanna Elina Nechayeva teatas sügisel, et talle pakuti võimalust mängida teatris oma unistuste rolli, mis 2022. aasta jaanuarikuus Rahvusooper Estonia lavadele jõuab. Mis lugu jutustab ooper “Võluflööt” ja mis tegelaskuju mängib seal Elina Nechayeva? Ta käis Seitsmeste stuudios ooperist ja saksa keele oskusest lähemalt rääkimas.

Elinal on mitu projekti korraga käsil ja lauljanna osaleb ka Eesti Laulul. Ta ütleb, et mitme asjaga korraga tegelemine on justkui diisel, mis paneb ta käima. ''Igal hommikul ma ärkan ja mõtlen, et jess, suur projekt. Saab esineda ja proovi teha. Muusika on see õhk, mida ma hingan ja ilma selleta ma ei saa. Vahet ei ole, kas see on klassikaline muusika või midagi muud. Peaasi, et see on hästi esitatud ja südamest ning hingest mõtestatud,'' lausus Elina otse-eetris.

Kuule lähemalt intervjuust, millises rollis võib Elinat Estonia laval näha ja miks võib teda kartma hakata:

Kommentaarid puuduvad