Põnev hobi! Peaminister Kaja Kallas teab, kuidas töiseid pingeid maandada

uudised.ee

Peaminister võttis nädalavahetusel aja maha ning jagas jälgijatega, milline tegevus aitab tal töiseid pingeid maandada. 

Peaminister Kaja Kallase sõnul on meil hetkel käimas kolm suurt kriisi – julgeoleku-, tervise- ja energiakriis. Seetõttu on ametnike ning ministrite käed-jalad rohkem tööd täis kui eales varem. Pingelise töö kõrval tuleb osata aga aeg maha võtta ja puhata, et produktiivsust säilitada. Kallas näitas, et tema teeb seda nädalavahetusteti aktiivsel viisil. 

"Suurepärane pingemaandus pärast väga rasket nädalat – värske õhk, lumi, mets, suusad," kirjutas Kaja Kallas nädalavahetusel Instagrami postitatud pildi juurde. Pildilt on näha, et meie peaminister naudib eestlastele tuntud talvist spordiala – suusatamist. 

Vaata Kaja Kallase postitust tema Instagramist:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Kallas (@kajakallas)

Kommentaarid puuduvad