Järjekordsed sisuloojad välismaal lõksus! Andrei Zevakin ei pääse lumetormi tõttu koju

uudised.ee

Alles hiljuti jõudsid avalikkuseni uudised õnnetutest reisijuhtumitest, kus näiteks nii suunamudija Liza Lind kui seltskonnatäht Brigitte Susanne Hunt välismaalt koju ei pääsenud. Nüüd on säärases olukorras ka Youtuber Andrei Zevakin, kes Istanbulis möllava lumetormi tõttu pikisilmi kojulendu ootab.

24. jaanuaril seiskasid Türgi ametivõimud sunnitud suure lumesaju tõttu lennuliikluse Istanbuli lennujaamas. Kogu riigis on liiklus oluliselt häiritud - suleti ka maanteed ning osaliselt peatati laevaliiklus. 

Zevakin jagas oma Instagrami storys pilti, kus on näha nii teda kui Robinit kusalgi autos istumas. "Tõsta käsi, kui ei saa sellepärast koju," kirjutas noormees, lisades kuvatõmmise Instabuli lumetormi uudisest. Zevakin kommenteeris asjaolusid ka Elu24-le, sõnades, et nad pole Valtinguga hetkel küll Istanbulis kinni, vaid nende lennud on läbi Istanbuli. "Praeguse seisuga peaksime koju jõudma neljapäeva õhtul," lisab ta.


Foto: kuvatõmmis Instagramist

Kommentaarid puuduvad