Kurb reaalsus! Mööda Eestit rändav Taavi Libe: väga paljude inimeste elu on jäänud kinni 90ndatesse

uudised.ee

Miks läheb üks vanapaar sugulastele külla nii, et ühes käes kommid lastele ja teises pipragaas? Vastuse saab “Märgatud Eestis” uuest hooajast, mille saatejuht Taavi Libe oli "Seitsmestel" külas. Lisaks selgitame välja, kui hea märkaja Taavi ikkagi on?

Taavi sõnul on "Märgatud Eestis" tõeline inimeste ja persoonide saade ning juba esimeses osas minnakse lahendama tõelist peretüli. Kuigi Taavi on saadet teinud juba mõnda aega, võib ikka ja jälle kogeda ka tõelisi üllatusi. "Jääb selline mulje, justkui oleks paljude eesti inimeste elu suure hooga edasi liikunud ja samas on suur hulk neid, kelle elu on jäänud kinni 90ndatesse kas siis palga või sotsiaalsete oskuste poolest," kirjeldab ta.

Vaata täpsemalt intervjuust!

Kommentaarid puuduvad