Üllatav! Lauljatar Liina Ariadne avaldas oma kõige veidrama harjumuse

uudised.ee

Power Hit Radio sotsiaalmeedias avaldavad paljud muusikud detaile, mida laiem üldsus neist varem ei teadnud. Hiljuti rääkis huvitavaid fakte endast lauljanna Liina Ariadne Pedanik​, kes hiljuti astus üles Eesti Laulu 2022 veerandfinaalis looga "Shouldn't Be Friends"​.

Laulja ja suunamudija Liina Ariadne sai tuntuks just Eesti Laulul, kui ta osales 2017. aastal konkursil looga "Feel Me Now''. Samal aastal lõi ta koos oma kallima Martti Hallikuga populaarse YouTube'i kanali, kus on tänane jälgijaskond lausa muljetavaldav. Ariadne vastas Power Hit Radio poolt esitatud ''get to know'' küsimustele ja avaldas näiteks oma kõige veidrama harjumuse. ''Ma ei saa kunagi ainult ühte kätt kraani alla panna. Alati peab kaks olema korraga, sest muidu on erinevus kahe käe vahel liiga suur,'' jagab lauljatar.

Lapsena oli Ariadne öelnud oma emale, et tahab saada numbrilugejaks. ''Ma ei kujuta ette, mida see tähendama peaks, aga põhikoolis tekkis idee minna õppima kosmeetikuks, kuid keskkooli lõpus sai muusika ja laulmine hoo sisse ning sinna ma oma teekonnal tänaseni jõudnud pole,'' sõnab lauljatar. ''Alati kui midagi ei läinud plaanipäraselt ja olin lapsena kurb, siis mu isa alati ütles, et kunagi ei tea, milleks see hea on. See on mõte, mis mind läbi elu kannab, ka kõige madalamates hetkedes,'' ütleb Ariadne.

Eesti Laulu veerandfinaalis esines ta palaga "Shouldn't Be Friends"​. Loo valmimisel sai Ariadne suuresti inspiratsiooni just enda elust. ''Tihtipeale on sõpruse purunemine valusam kui lahkuminek partneriga. Kirjutasingi sellest, kuidas teinekord saad aru, et ei klapi enam teineteisega ja targem on sõprus ära lõpetada,'' sõnab ta ja rõhutab, et väga hästi võtab kokku laulu mõtte just lause: “All the things I love you for, don’t mean that I like you anymore.

Ariadne on lauljatar, kes armastab teha plaane, kuid tunda ka vabadust. ''Mulle meeldib seada pikemaid eesmärke, et teada, kus suunas liikuda, kuid samas elada päev korraga ja vooluga kaasa minna,'' lausub ta.

Ta tunnistab, et viimased kaks aastat on tema mõttemaailm palju muutunud. ''Ma olen viimase kahe aasta jooksul eriti palju arenenud ning jõudnud läbi selle mõelda, mis see on, mida ma päriselt teha tahan. Kogu koroonaaeg on olnud kindlasti minu jaoks silmiavav,'' sõnab ta.

Rohkem vastuseid esitatud küsimustele leiad Power Hit Radio instagramist ''Get to know'':

Kommentaarid puuduvad