Skandaalidest, naistest ja rahast! Tanel Padar avaldas Zevakini podcastis senikuulmata lood

uudised.ee

Sisulooja ja produtsent Andrei Zevakin lõi koos sõbra Robin Valtinguga podcast’i ’’Mis siin toimub?’’. Seekord käis noormeestel külas armastatud muusik Tanel Padar, kellega üheskoos meenutati kunagise rokimehe skandaalseid seiklusi. Muuhulgas ka seda, miks ei jõudnud Padar prints Charlesi vastuvõtule.

Mõned nädalad tagasi jõudis kuulajateni kauaoodatud podcast “Mis siin toimub?”, kus Zevakin ja Valting jagavad kuulajatele vürtsikaid detaile nii enda kui ka paljude teiste tuntud inimeste eludest. Esimeses osas tegid noormehed juttu sellest, kuidas nad esmakordselt kohtusid. Podcasti’s käis läbi Zevakini endine tüdruksõber Merilin Mälk, Uudo Sepp ja loomulikult ei saa mainimata jätta ka Brigitte Susanne Hunti.

Sel korral oli külas Tanel Padar, kellega vesteldi lausa üle 2 tunni. Selgub, et Padar ja Robin Valting olid koolivennad, õppides koos EBS-is (Estonian Business School). Kõikide seikluste vahel meenutas Padar ühte meeldejäävamat. Nimelt oli ta kutsutud Tallinnassse prints Charlesi vastvõtule, kuhu ta siiski ei jõudnud. ’’Ma olin sattunud kuhugi Mustamäe korterisse, seal oli kaks daami, kellega meil oli väga lõbus. Mul ei olnud tollel ajal ka ülikonda ja tegelesin sellega, et endale vastuvõtuks korralikud riided leida. Lõpuks ma sain kingad ja viigipüksid sinna kohale sebida. Ma läksin küll vastuvõtule, aga järgmine päev samaks ajaks,’’ meenutas Tanel Padar, kes lihtsalt peohoos ajas päevad sassi.

Samuti on meedias pikalt juttu olnud Tanel Padari kirest investeerimise vastu, kuid ta avaldas taskuhäälingus, et kunagi ei osanud ta selles suunas mõeldagi. ’’Investeerimine oli alguses ikkagi mugavustsoonist välja astumine. 2000. aastate alguses teenitud raha ma lihtsalt pidutsesin maha, tollel ajal ostsin mingeid kitarre ka, aga ma ei ostnud endale kodu, vaid investeerisin põhimõtteliselt meelelahutusse. Kui seda perioodi poleks olnud, siis mul oleks nii palju vähem teile lõbusaid lugusid rääkida,’’ avaldas Padar.

’’Super vaimukas podcast! Huumorit jagus ja sai pulli teise maailma osani! Ainuke asi, mis mind häirib, see tühi tool seal Taneli kõrval. No päriselt, aus värk ja kõik sujus nii hästi! Edu,’’ kirjutatakse kommentaariumis.

Kuula ja vaata ’’Mis siin toimub?’’ kolmandat episoodi lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad