Anne Veski sai kolm korda suurema elektriarve: kui väga hulluks läheb, lähen sauna elama!

uudised.ee

Suurenenud elektri- ja küttearved on viimaste nädalate kõige põletavam teema ning see puudutab meid kõiki. Armastatud laulja Anne Veski tunnistab, et kuigi arved on tõusnud, saab ta veel hakkama. 

Veski kinnitab, et kuigi elektriarve oli kolm korda suurem, pole nad koos Bennoga kunagi laristajad olnud ega seepärast ka harjumusi muutnud. "Lihtsalt oleme tähelepanelikumad pisiasjade suhtes. Midagi tegemata ei jäta, kuid pole ka midagi ülearust teinud," sõnab ta.

Anne Veski Tallinnas Veskimetsas asuvas oma majas on maaküte. "Masendav või mitte, aga meil on börsipakett, mistõttu oleme saanud ka 50 euroga kuus hakkama. Lisaks on puuküttega saun ja kamin majas olemas. Kui väga hulluks läheb, lähen sauna elama!" lisab ta.

Loe pikemalt Õhtulehest.

Kommentaarid puuduvad