Liis Lemsalu ja Daniel Levi astuvad esmakordselt koos õhtujuhtide kingadesse: südamed peksavad rinnus

uudised.ee

Täna õhtul autasustatakse Eesti muusikamaastikku paremikku Alexela kontserdimajas toimuval Eesti Muusikaauhindade galal, mille õhtujuhid on lauljad Liis Lemsalu ja Daniel Levi-Viinalass. Lauljate sõnul soovivad nad hoida soliidset joont, aga proovivad ka nalja teha, kuigi nad koomikud ei ole. 

Hommikul Raadio 2-le antud intervjuus tõdesid Liis ja Daniel, et nad on väga korralikult õhtuseks ürituseks harjutanud ega tule mütsiga lööma. "Me oleme mõlemad heas mõttes kriitilised," tõdes Daniel, et tegelikult on nad Liisiga iseloomult küllaltki sarnased ning nende koostöö sujub seepärast ka hästi. 

Varasemalt on Liis Lemsalu ühel korral juba Eesti Muusikaauhindade galat 2016. aastal juhtinud. Danieli ja Liisi koostöö on aga esmakordne. "Me tahame hoida soliidset joont, aga läbi lasta ka seda, kes me päriselt oleme - lõbusat joont," rääkis Liis, et neid mõlemaid iseloomustab Danieliga huumorisoon ja nalja tegemine. "Aga me ei ole Tõnis Niinemets, me ei ole koomikud," tõdes Liis, et loodetavasti publik ka naljadest aru saab. 

Liisi sõnul on oodata toredat õhtut ja rõõm on, et muusikud saavad lõpuks kõik kokku tulla, sest koroonapandeemia tõttu on viimaste aastate jooksul suuremad üritused ära jäetud.

Danieli hinnangul on see aasta tulemus üks kihvtimaid lavashowsid. "Mul on hea meel tõdeda, kui ma täna vaatan EMA gala esinejaid, see pole üldse ühte auku," rääkis Daniel, et kindlasti tasub showd jälgida. 

"Südamed peksavad rinnus aga naeratame ja oleme valmis seda uhket õhtut juhtima," rääkis Liis. 

Õhtujuht Liis Lemsalu on sel aastal nomineeritud ka Aasta Naisartisti laureaadi tiitlile. 


 

 

 

Kommentaarid puuduvad