Aasta naisartist YASMYN avaldas oma edu saladuse: just nii saavutad oma enesekindluse!

uudised.ee

Alexela Kontserdimajas toimus eile õhtul Eesti Muusikaauhinnad 2022 gala, kus aasta naisartistina pärjati lauljatar YASMYN. Ta tõdes TV3 veebiportaalile antud intervjuus, et tiitel tuli tema jaoks üllatusena ja andis nipi, kuidas olla oma tegemistes enesekindlam.

''Ma tunnen ennast väga hästi. See auhind on muidugi minu jaoks suur üllatus,'' tõdeb lauljanna. YASMYN on tegutsenud mitu aastat ja ta avaldab, et selle aja jooksul on tema looming ka paljuski muutunud. ''Olen enesekindlamaks saanud ja seega on mul väga hea meel, et just nüüd olen ma seda tähelepanu saanud. Ma olen lavaliselt läinud palju paremaks ja arenenud väga. Mul on kindel visioon oma muusika tegemises ja kindel tiim tekkinud,'' avaldab lauljatar.

YASMYNi loomingusse on kahtlemata peidetud ka olulised sõnumid. ''Ma tahan oma muusikaga maailmale öelda seda, et olge julged ja tehke ükskõik, mida te tahate. Avage ennast võimalustele ja võtke neist kinni,'' lisas ta.

Vaata kogu intervjuud aasta naisartistiga lähemalt siit, kus ta ühtlasi avaldab ka enesekindluse saladused:

Kommentaarid puuduvad