Anu Saagim ei poolda maskiga pidutsemist: president tegi õige otsuse balli ärajätmisel

uudised.ee

Eilset Muusikaauhindade galat külastas ka Anu Saagim, kes oli tulnud õhtut nautima otse töölt. Seltskonnatäht tunnistab, et suur Eesti muusika austaja tema ei ole, kuid omad lemmikud on tal siiski välja kujunenud.

’’Rita Ray on minu viimase aja kõige-kõige suurem lemmik. Kui tema ei peaks sellel galal ühtegi auhinda saama, siis on see alatu,’’ kommenteeris Saagim.

Ta tunnistab, et on suur Pluuto fänn. ’’Deja vu on see lugu, mis on üks minu lemmikutest. Tooksin välja eelmise aasta artistidest ka Genka, sest ta on selline vanakooli räppar. Meil on sama generatsioon, ilmselt sellepärast tema looming mind kõnetab, kuid Eesti muusikud ei ole suutnud mind pikka aega üllatada,” sõnas Saagim. Ta väärtustab väga, et Eesti Muusikaauhinnad 2022 korraldati koos publikuga. ”Kui ma näeks siin ainult maskides inimesi, ei oleks sellel galal mõtet. See on enese eksponeerimise üritus ja selline pidu, kus sa ikka jood,” kommenteeris Saagim.

Vaata kogu intervjuud Anu Saagimiga lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad