Kuidas suhtuda? Gameboy Tetris EMA laval: oleme võrdsemad ja ei erista enam nais- ja meesartiste!

uudised.ee

Eile Alexela kontserdimajas toimunud Eesti muusikaauhindade galalt viisid sel aastal enim auhindu koju NOËP ja Puuluup. Neli auhinda saanud NOËP oli võidukas nii aasta meesartisti, aasta popartisti, aasta debüütalbumi kui ka aasta albumi kategoorias. Neljas kategoorias nomineeritud 5MIINUST jäi tänavu aga sootuks pika ninaga.

Aasta naisartisti auhinna üle andnud 5MIINUSE liige ja räppar Gameboy Tetris tegi laval huvitava üleskutse. Nimelt kirjeldas ta, kuidas ta on omal nahal tunda saanud rahvuste eristamist, mistõttu propageerib ta võrdõiguslikkust. „Äkki teeme nii, et järgmisel aastal oleme muusikaauhindade galal natuke võrdsemad ja ei erista enam nais- ja meesartiste! Me kõik oleme ju artistid,“ rõhutas ta.

Kommentaarid puuduvad