Aasta meesartist NOËP meenutab esimest kontserti: tahtsin öelda – on see unes või ilmsi?

uudised.ee

NOËP-ist ehk Andres Kõpperist on saanud Eesti muusikamaastikul üks armastatumaid artiste, kes suutis publiku südamed võita juba oma esimese avaliku esinemisega. Kõpper meenutas TV3 Play sarjas "Minu esimene..." oma esimest esinemist ja tõdes, et tegemist oli tõelise reiviga, mis kulmineerus laval tantsiva publikuga. 

2016. aastat tegev olnud muusikaprojekt NOËP on muutumas nii Eesti kui ka välismaa muusikamaastikul ikooniks ning tema populaarsus on aastatega aina kasvanud. Eile toimunud Eesti Muusikaauhindade galal viis Andres Kõpper ehk esinejanimega NOËP  koju lausa neli laureaadi tiitlit. NOËP võitis galal Aasta Meesartisti, Aasta Popartisti, Aasta Debüütalbumi ja ka Aasta Albumi laureaadi tiitlid. 

Eestlaste südamed võitis Kõpper juba enne, kui ta muusikaprojektiga NOËP alustas. Kõpper oli varasemalt solist ansamblis Tenfold Rabbit, mis tegutses aastatel 2012-2015.

Tenfold Rabbiti ansambli esimene esinemine oli ka Kõpperi jaoks esimene kord lavale astuda."See oli esimene live, kui tegime oma lugusid," meenutas Kõpper klubi Tapperis toimunud esinemist. Muusiku sõnul valdas teda enne esinemist väga suur pinge.

Kõpper tõdes, et tegelikult läks esinemine oodatust palju paremini. "Pool publikust tulid lava peale tantsima ja sellest tuli korralik reiv," tõdes muusik. "Ma mäletan, kui ma järgmine hommik üles ärkasid, siis tsiteerides "Vigaseid pruute", tahtsin öelda, et on see unes või ilmsi?," meenutas Kõpper, et pidi sõbrale helistama ja uurima, kas see esimene kontsert tõesti toimus ja mälestused on ikka selged. "See kogemus oli ülimalt tuus," tõdes Kõpper. 

Vaata videost, milline oli Andres Kõpperi esimene töö ja milliseks kujunes tema esimene armumine: 

Kommentaarid puuduvad