Ohoh! Rohkelt auhindu noppinud NOËP lubab karjäärivahetust

uudised.ee

Alexela Kontserdimajas toimus eile õhtul Eesti Muusikaauhinnad 2022 gala, kus viis sel aastal enim auhindasid koju just NOËP. Ta tunnistas ajakirjanikele antud intervjuus naljaga, et uuel aastal on eesmärk teha ka karjäärivahetus.

''Mul on väga õiged inimesed ümber, kes toetavad kõike, mida ma teen,'' vastas NOËP küsimusele, et mis on tema edu saladus. ''Kindlasti ka geniaalsus,'' lisas ta. NOËP-i looming sünnib täiesti erinevatel hetkedel. ''Mu töömeetod on väga erinev, ehk oleneb loost ja ajaperioodist. Albumi "No Man Is An Island" peal on palju erinevaid lugusid, osad neist on kirjutatud üksi klaveri peale, osad mõne sõbra ja tuttavaga koostöös. See valmimine on alati hästi erinev,'' tõdeb hinnatud muusik.

Aasta albumi nominatsioon oli tema jaoks kõige olulisem. ''Ma ütlesin seda ka enne galat ja kartsin, et ma sõnun selle ära. Konkurentide albumid olid väga tugevad, näiteks YASMYN oma, väga meeldib,'' lausus ta.

Vaata lähemalt videost, millist karjäärivahetust soovib NOËP teha:

Kommentaarid puuduvad