Ott Lepland viis oma uue kallima erilisele kohtingule: varem polnud kedagi, kellega minna

uudised.ee

Raadio Star FM hommikuprogrammis käis külas laulja Ott Lepland, kellelt uuriti tema uue kallima kohta, kellega ta koos eelneval õhtul EMA galat väisas. Suhe on võrdlemisi värske ning tekitas kõigis palju elevust, sest varem pole nad ühiselt avalikkuse ette ilmunud.

Oti sõnul on tegemist siiski suhteliselt uue suhtega, aga pikemalt ta sellest rääkida ei soovi. "Millest sa siis tulid siia rääkima? Mis sa arvasid, et sa tuled ja ütled, et ma olen Eesti Laulul, mul on hea lugu ja kõik või?!" põrutas seepeale saatejuht Andres Puusepp.

"Oled sa armunud?" uurib Pille Otilt, mille peale vastab mees, et absoluutselt. "Kuidas siis muidu, ma ei saaks ju teistmoodi," muheleb Ott.

Avaliku elu tegelasena võib olla kohati keeruline tõeliselt ehtsat suhet luua, sest pidevalt on ajakirjanikud kannul ja tahavad kõike teada. Oti sõnul ei tulnud nad koos uue kallimaga EMA galale üldse selle eesmärgiga, et oma suhet kuidagi "avalikustada". "Ma arvan, et seda oleks natuke küüniline mõelda. Tahtsime lihtsalt minna galat vaatama ja ikka võtad ju oma elukaaslase kaasa," selgitab ta. 

Kes aga ikkagi on Oti veetlev kaaslane? Tegemist on 22-aastase tudengi Andra Järvaga, kes töötab TV3s ehk on tegelikult Star FMi saatejuhtide kolleeg. Ott paljastas ka, et alles hiljuti käisid nad koos Andrese ja tema abikaasaga neljakesi spa-s. "Ma pole kunagi eriline spaataja olnud, aga varem polnud ka kedagi, kellega minna. Ei ole eriti apetiitne seal üksinda istuda," naerab ta. 

Kuula täispikka intervjuud raadio Star FM hommikuprogrammist järgi SIIT!

Vaata ka fotot Otist ja tema värskest kallimast!

Kommentaarid puuduvad