Pane end valmis! TV3 Grupp toob turule uue telekanali TV3 Life

uudised.ee

TV3 Grupp Eesti toob alates 1. märtsist turule uue telekanali TV3 Life, mis on suunatud eelkõige naisvaatajale.

„Meil on väga hea meel, et TV3 Gruppi on lisandumas uus telekanal TV3 Life, tänu millele saame vaatajale pakkuda veelgi rohkem kvaliteetset meelelahutust,“ sõnas TV3 Grupp Eesti tegevjuht Signe Suur. „TV3 Life on uueks suurepäraseks täienduseks TV3 ja TV6 kanalitele, pakkudes köitvat sisu eelkõige naisvaatajale,“ lisas Suur.


Foto: TV3

TV3 Life programm on mitmekesine, uudne ja koosneb nii kodu- kui ka välismaistest lemmikutest. Saadete-sarjade valikus on ajaloolisi suurseriaale, elustiili- ja kokandussaateid, maailmakuulsaid uusi ja juba tuntud telesarju, nooruslikult värskeid üllatajaid ning just konkreetse auditooriumi eelistustele mõeldes koostatud filmikava. Signe Suure kinnitusel jõuab telekanali TV3 Life eetrisse kõik see, mis lisab ellu värvi ja inspiratsiooni. „Naistepäevakuul alustavast TV3 Life´ist saab tänu värskele ja köitvale programmile kindlasti uus lemmik lisakanalite seas. Saan vihjata, et näiteks 1.märtsil pakub just TV3 Life võimalust osa saada legendaarse sarja „Padjaklubi“ suure finaalosa esmaesitlusest,“ selgitas Signe Suur. 

TV3 Grupp Eesti meediagruppi kuuluvad alates 1.märtsist telekanalid TV3, TV6, TV3 Life, Fox, Fox Life, National Geographic, Nickelodeon, Nick Junior, TNT, Pjatnitsa, TNT4, 1+2 ja RTR ning raadiojaamad Star FM, Power Hit Radio ja Volna, veebiplatvormid tv3.ee, Buduaar, sport.tv3.ee, uudised.tv3.ee, TV3 Play ja teised. TV3 Grupi suurim telekanal TV3 oli aastal 2021 Eesti vaadatuim kommertskanal, olles Eesti populaarseim telekanal 15-49aastaste vaatajate seas.

 TV3 Life jõuab televaatajateni 1. märtsil 2022.

Kommentaarid puuduvad