Uus normaalsus? Vaata, millised Eesti staarid on iluprotseduuridega oma välimust korrigeerinud

uudised.ee

Tänapäeval on meelelahutusäri ja sotsiaalmeedia mõjul loomulik ilu muutumas teisejärguliseks. Populaarsete iluprotseduuridega korrigeeritakse oma välimust, et nooruslikkust säilitada ja "iluideaalile" sarnaneda. Eestis on mitmeid avaliku elu tegelasi, kes on tunnistanud, et nad on iluprotseduuridega oma välimust korrigeerinud.

Krista Lensin

Ajakirjaniku Krista Lensini sõnul puutus ta esteetilise meditsiiniga juba väga noores eas ning pooldab igati noorendavaid iluprotseduure. Krista on arvamusel, et igaühel tuleb leida endale sobiv viis, kuidas värske, puhanud ja noorem välimus säilitada ning tema on selleks valinud esteetilise meditsiini. "Kindlasti on olemas väga palju häid protseduure, mis on pika aja peale, aga mul ei ole aega, mina tahan ruttu seda tulemust näha," rääkis Krista 2021. aastal Health Clinicu YouTube videos, et tema on enda jaoks valinud just ilusüstid. 


Foto: TV3

 

Ada- Marie Nelke

2019. aastal TV3 eetrisse jõudnud tõsielusaatest "Rannamaja" said tuntuks mitmed näod. Saates osalenud ja tänasel päeval sisuloojana töötav Ada välimus on mõne aastaga märgatavalt muutunud. Kui võrrelda tema esimesi hetki kaamera ees ning kõige hilisemaid YouTube'i videosid, siis muutus on olnud väga suur. Ada huuled ja põsesarnad tunduvad olevat täidlasemaks muutunud. Piltide põhjal võib eeldada ka, et naise lõuajoon on muutunud teravamaks ja konkreetsemaks. 

Ada pole ilusüste eitanud ning on rääkinud nendest ka avameelselt oma YouTube'i kanalil.

Ada 2019. aastal:


Foto:Rannamaja/TV3

Ada Instagrami pilt 2022. aastal:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADA•NELKE (@ada_nelke) 

 

Sebastian Freiberg

Ilusüstid on ka meeste hulgas populaarsed. Tiktokker ja modellitööd tegev Sebastian rääkis "Pealtnägijale" antud intervjuus, et juba 17-aastasena lasi ta teha esimese iluprotseduuri, sest muretses näkku tekkinud miimikajoonte pärast. Sebastiani sõnul on ta proovinud pea kõiki erinevaid iluprotseduure alates huulte täitesüstidest ja mesoniitidest kuni kulmude tõstmiseni.


Foto: Elu24

 

Seidi Voogre

Seriaalist "Rannamaja" tuntuks saanud Seidi välimus on mõne aastaga samuti tunduvalt muutunud. Täidlasemaks on muutunud naise huuled ning lõuajoont on korrigeeritud. Viimast kinnitavad ka naise Instagrami postitused. Seidi on teinud koostööd Melior Clinicsiga ning loosinud jälgijate vahel iluprotseduure, kus kinnitab , et tema ilusa ja konkreetse lõuajoone taga on protseduur nimega lipolüüs, mis lahustab lokaalseid rasvladestuvusi. 

Seidi 2019. aastal "Rannamaja" saates:

Seidi Instagrami pilt 2021. aasta sügisel:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SEIDI VOOGRE (@seidivoogre)

 

Anu Saagim

Seltskonnadaam ja ajakirjanik Anu Saagim näeb alati tõeliselt särav ning kaunis välja. Anu kinnitab, et on lasknud kohendada oma ülalauge ja laserlihvida silmaaluseid. Anu on enda sõnutsi ilulõikustega ettevaatlik, sest ei ole ilus, kui korrigeerimise jäljed näos näha on. 


Foto: Krõõt Tarkmeel/ Ajakirjade kirjastus

 

Liis Lass

Avaliku elu tegelane Liis Lass on tunnistanud Õhtulehele, et ta on eksperimenteerinud botoxiga. Naise sõnul ei ole tal madal enesehinnang või ebakindlusi välimuse pärast, vaid ta katsetab iluprotseduure puhtalt uudishimust. 


Foto: Christo Neerme/Delfi

Marco Tasane

Strippar ja laulja Marco Tasane paigadas aastaid tagasi lõuaimplantaadi, sest ta polnud oma profiiliga rahul. Lõuaimplantaadi paigaldus oli maksma läinud koguni 13 500 krooni, kuid hiljem tekkisid implantaadiga probleemid ning lõug jäi viltu. Tasane avalikult rohkem iluprotseduure kinnitanud ei ole, kuid piltidelt võib eeldada, et tehtud on botoxi süste. 

Kommentaarid puuduvad