Uhhuu või päriselt kasulik? Astroloog paljastab kogu tõe tähtkujude ja ennustuste osas

uudised.ee

Viimasel ajal on eestlasi tabanud tõeline müstika ja esoteerika hullus. Kuidas ikkagi mõjutab inimese tähtkuju tema elu teekonda ja kas meie iseloom ongi kokkupandud vaid tähtede ning planeetide seisust? Formaadis "10 kõige põletavamat küsimust" on külas vaimse arengu nõustaja Mariana Danil, kes annab vastuse, miks on astroloogia tundmine inimese jaoks tegelikult oluline.

Astroloogia tähendab oma olemuselt tähtede mõistmist ja pole teada, kust see täpselt alguse sai. Tänapäeval tuntakse seda peamiselt just tähemärkide ja tähtkujude kaudu, mis on paika pandud tähtede asetsemise ja kogumite põhjal.

Kuidas aga mõjutab inimese tähemärk ehk päikesemärk tema iseloomu? "Tähemärk tähendab seda, kus kohas paiknes päike sinu sünnikaardis. Kui päike asetseb teatud märgis, siis see näitab seda, et see inimene on saanud sellele päikesemärgile omased iseloomujooned," selgitab Mariana. Küll aga ei anna see ette täielikku pilti, vaid vaadata tuleks ka Kuud ja teisi planeete, et saada aru, milline inimene on.

"Päikesemärk ei määra otseselt mitte midagi. Ta annab küll väga palju iseloomulikku ja inimene isegi võib tunda, et see mõjutab teda. Lõppude lõpuks meil on vaba tahe ja me saame areneda ja kõike muuta," sõnab Mariana, et igal päikesemärgil on oma positiivsed ja negatiivsed omadused, mida tasub omaks võtta.

Ajakirjanduses ja meedias kajastatavaid horoskoope ning taroskoope Danil ise ei hinda. "Need on liiga üldised ja pigem meelelahutuslikud. Pigem soovitaksin uurida oma sünnikaarti," sõnab ta.

Mis asi on sünnikaart, kuidas mõjutavad meid planeedid ja mida võiks iga inimene astroloogiast teada, vaata videost!

Kommentaarid puuduvad