Elisa Kolk avameelselt elust koos jõuka ärimehega: mul on hea elu ja ma ei häbene seda!

Aastaid Ameerikas muusikaga tegelenud Elisa Kolk on tagasi Eestis – seda vähemalt ajaks, kuni kestab „Eesti laul“, millest ka tema tänavu osa võtab. Elisa üks suurimaid toetajaid on tema kallimast ärimees Indrek Rahumaa ja Elisa ei häbene tunnistada, et tänu sellele on tal väga hea elu.

"Selle ümber on nii palju keerutamist ja loomulikult küsitakse selle kohta palju. Mul ei ole midagi häbeneda. Mul on tõesti väga hea elu ja olen õnnelik, et saan teha kõike mida tahan," avaldab ta.

Kuigi paaril on märkimisväärne vanusevahe, ei häiri see Elisat sugugi. "Ka tema on muusika suhtes hästi kirglik ja see on tore. Äri äriks, aga temas on veel nii palju teisi külgi. Tal on suur kirg muusika vastu ning see seob meid," selgitab ta.

Loe pikemalt Õhtulehest.

Kommentaarid puuduvad