Fitnessitäht Kaisa Kuusnõmm: unistasin noorena majast ja lastest, nüüd olen 31 ja mul pole essugi

uudised.ee

Praegu koos abikaasaga Indoneesias resideeruv bikiinifitnessistaar Kaisa Kuusnõmm avaldas ühismeedias oma lapsepõlveunistused ning märkis, et elu on neist unistustest hoopis erineva pöörde võtnud.

"Kas pole naljakas, et ma unistasin teismelisena, et kui ma 25-aastane olen, siis on mul kindlasti suur maja, kaks last, kindel palgatöö ja turvaline elu. Ja siis ma avastasin siin just, et ma olen 31. Mis siin juhtus nüüd vahepeal? Ja ma olen Balil, mul pole essugi. Maja pole, lapsi pole, palgatööd ikka veel ei igatse. Aga mul on nii palju kõike muud, mida ma varem tahtagi ei osanud," kirjutas Kaisa oma Instagrami postituse all.

Vaatamata sellele, et elu on Kaisale mänginud hoopis teised kaardid, tunnistab ta, et on kõigega rahul. "Aga see tunne, et kogu su elu mahub kohvrisse, on täpselt seal, kus sa tahad, et see on. Arutada abikaasaga banaanijärtsis, kas peaks järgmisena minema Vietnamisse või Kambodžasse või äkki Lõuna-Ameerikasse? See lihtsalt kaalub kõik üles! Aina rohkem hakkab meeldima mõte Eestist kui puhkusekohast," mõtiskleb ta.

Kommentaarid puuduvad