Kitarri virtuoos Raul Ojamaa andis välja uue hüpnotiseeriva loo

uudised.ee

Täna, 28. jaanuaril ilmus Smuuv plaadifirma alt Raul Ojamaa sooloprojekti uus improvisatsioonil baseeruv instrumentaallugu “dawn.light”.

Raul Ojamaa on mitmekülgne produtsent ja laulukirjutaja, kes on tuttav mitmetest projektidest nagu Miljardid, Gram-of-Fun ning koostöödest mitmete Eesti tuntud artistidega nagu Lenna, Nublu jt. Sooloartistina avaldatud lugudest on kuulajatele tuttavad lood  “Moonstrk” ja “Place Beyind the Pines” koos NOËPiga.

“Algne demo antud loost pärineb tegelikult varasemast ajast aga oktoobris Portugalist puhkuselt tagasi tulles tundsin, et soovin selle teosega edasi toimetada. Mulle tohutult meeldis just Lõuna-Portugal oma kaljuste randade ja kitsaste tänavatega mägiküladega ja ookeaniga. Kõik need kaunid vaated ja keskkonnad resoneerusid koju jõudes just selle sama loo demoga, milles minu jaoks oli samasugust avarust, künklikkust ja lainete pekslemist,” täpsustab Raul uue loo protsessi. 

Lugu valmis suuresti improvisatsioonina ning koosneb kitarri meloodia kordustest, elektroonilistest biitidest ja süntesaatori helidest. “Kogu kirjutamise protsessi vältel proovisin olla ma orgaaniliselt muusika kulgemises, andes träkile loomuliku ja rahuliku vaibi,” lisab loomingu autor. “Lugu kirjutades kujutlesin end momenti, kus öö kõige tumedam moment lõpeb pimeduse murdumisega uude päeva, koidikusse. Meenutades lõpmatut elutsüklit ja fundamentaalseid loodusseaduseid, milles elame,” kommenteerib loo sisu produtsent Raul Ojamaa.

Kuula Raul Ojamaa uut lugu siit:

Täna, 28. jaanuaril ilmus Smuuv plaadifirma alt Raul Ojamaa sooloprojekti uus improvisatsioonil baseeruv instrumentaallugu “dawn.light”.

Raul Ojamaa on mitmekülgne produtsent ja laulukirjutaja, kes on tuttav mitmetest projektidest nagu Miljardid, Gram-of-Fun ning koostöödest mitmete Eesti tuntud artistidega nagu Lenna, Nublu jt. Sooloartistina avaldatud lugudest on kuulajatele tuttavad lood  “Moonstrk” ja “Place Beyind the Pines” koos NOËPiga.

“Algne demo antud loost pärineb tegelikult varasemast ajast aga oktoobris Portugalist puhkuselt tagasi tulles tundsin, et soovin selle teosega edasi toimetada. Mulle tohutult meeldis just Lõuna-Portugal oma kaljuste randade ja kitsaste tänavatega mägiküladega ja ookeaniga. Kõik need kaunid vaated ja keskkonnad resoneerusid koju jõudes just selle sama loo demoga, milles minu jaoks oli samasugust avarust, künklikkust ja lainete pekslemist,” täpsustab Raul uue loo protsessi. 

Lugu valmis suuresti improvisatsioonina ning koosneb kitarri meloodia kordustest, elektroonilistest biitidest ja süntesaatori helidest. “Kogu kirjutamise protsessi vältel proovisin olla ma orgaaniliselt muusika kulgemises, andes träkile loomuliku ja rahuliku vaibi,” lisab loomingu autor. “Lugu kirjutades kujutlesin end momenti, kus öö kõige tumedam moment lõpeb pimeduse murdumisega uude päeva, koidikusse. Meenutades lõpmatut elutsüklit ja fundamentaalseid loodusseaduseid, milles elame,” kommenteerib loo sisu produtsent Raul Ojamaa.

Kuula Raul Ojamaa uut lugu siit:

Kommentaarid puuduvad