Kuidas meeldib? Triin Lellep avaldas esimese singli koostöös välismaa produtsentidega

uudised.ee

Triin Lellep esitleb Helsinki Recordsi ja Warner Music Finlandiga koostöös sündinud lugu ning sellele valminud uhiuut muusikavideot „Soulmate“ („Hingesugulane“).

Lellep ise kehastub videos hinge, kes küll maisest kehast lahkunud, kuid ei suuda enne rahu saada, kui on leidnud enda hingesugulase. „Kahjuks satuvad kummitusliku pruudi teele aga vaid valed mehed, mille peale ta maksab neile kätte vägagi ootamatul viisil“, räägib Lellep. „Eks see oli omamoodi närvekõditav filmimine, lõpetasime kell 5:30 hommikul, kui kogu lossi rahvas magas, vaid meie kondasime ringi pimedas lossis ja mängisime kummitust…“

Stsenaariumi autor on Sille Siniavski ja lavastajaks Alice Aleksandridi. „Oli põnev töötada Triinuga täiesti uues muusikastiilis, kus lauljat tavaliselt kuulmas pole harjutud“ räägib Aleksandridi. „Muutusi oli näha ka Triinu füüsises koreograafia proovides kui ka kogu karakteri esitluses ja olemuses kaamera ees“.

Video filmiti Taagepera lossis ning valmimisel aitasid kaasa ka Motohobi ja Jaguar.

[embed]
class="advertising--side js-advertising js-side-advertising lazyload advertising--first">

Kommentaarid puuduvad