Merilin Mälk avameelselt suhetest: ma ei leia ruumi kellegi jaoks, andke andeks! 

uudised.ee

Lauljatar Merilin Mälk andis Kroonikale avameelse intervjuu, kus ta räägib avameelselt oma mõtetest seoses suhetega. Neiu tunnistab, et ta ei kujuta ette, et kellegagi koos elaks praegu. Ta on hetkel liiga õnnelik, et kellegagi koos olla ja ühtlasi on tal enda sõnul veel palju avastada.

Saaremaalt Kuressaarest pärit Merilin Mälk (20) kurdab, et kannatab unehäirete all – ta on veidi pabinas Eesti Laulu poolfinaali etteaste pärast. Korralik uni on aga lauljale väga tähtis. ''Elan täiesti üksinda. Mulle meeldib üksi olla. Naudin seda, et saan olla omaette ja võin ise kõigega hakkama saada. Olen vahel eraklik, aga samas olen ka väga seltskondlik. Mulle meeldib käia ööklubides ja pidutseda nagu ikka noorele inimesele. Kodus tahan olla iseendaga, aga kui välja lähen, olen väga seltskondlik,'' sõnab ta.

Ta ütleb konktreetselt ei igatse enda kõrvale mitte kedagi. ''Ma ise ka imestan, et olen sinna kohta jõudnud. Ma ei kujuta ette, et kellegagi koos elaks praegu. Ma olen hetkel liiga õnnelik, et kellegagi koos olla. Mul on veel palju avastamist. Ma ei leia ruumi kellegi jaoks. Andke andeks! Ausalt öeldes, mul puudub hetkel täielikult huvi,''

Loe täispikka intervjuud Meriliniga lähemalt Kroonikast.

Kommentaarid puuduvad