Kompud poissmehed 2022: tuntud näod, kes naudivad vallalise elu

uudised.ee

Tuntud inimeste eraelu on meedias alati tähelepanu all ning staaride kokku- ja lahkuminekud ei jää kunagi avalikkusele märkamata. Reastasime üles need noormehed, kes on TV3.ee toimetusele teadaolevalt uuele aastale vastu läinud poissmehe staatuses.

NOEP EHK ANDRES KÕPPER

Tõeline hurmur, 32-aastane Andres naudib teadaolevalt vallalise staatust. Viimastel aastatel on Andres teinud suurepärast muusikukarjääri nii Eestis kui ka välismaal, mille tõttu võib eeldada, et suhete jaoks jääb noormehel vähem aega. Mõned aastad tagasi säras noormehe kõrval neiu Anette Apri, kes astus üles näitlejana ka Andrese muusikavideos "Fk this up".

Tänavusel Eesti Muusikaauhindade galal noppis muusik lausa neli laureaadi tiitlit, kuid suurejoonelist üritust väisas ta üksinda. 


Foto:Marleen Muhuste

UKU SUVITE

Tegemist on kindlasti ühe ihaldusväärseima poissmehega Eestis. 39-aastane laulja Uku Suviste on olnud vallaline juba päris mitu aastat. Varasematel aastatel on laulja käevängus säranud kaunid ja edukad naised. Uku on koos olnud lauljanna Meribel Müürsepaga, missi Sandra Daškovaga ja blogija Merilin Taimrega. Tuntud sisuloojast läks laulja lahku 2017. aastal ning peale seda pole avalikkusele teadaolevalt muusiku südant keegi võita suutnud. 

Uku tõdes paar aastat tagasi, et polegi kunagi tõelist armastust tundnud ega 'õiget' neiut elus veel kohanud.


​Foto: TV3

JÜRI POOTSMAN

Jüri Pootsmann, 27-aastane laulja sai eestlastele tuntuks "Eesti otsib superstaari" saatest 2015. aastal. Aastate jooksul on ta välja andnud mitmeid singleid ning esindanud Eestit ka Eurovisioonil 2016. aastal. Avalikkuse ette ei ole Jüri ühegi kaaslasega veel tulnud ega ühtegi suhet kinnitanud. Meedias spekuleeriti tema ja Elina Borni romantilisi suhteid, kuid mõlemad lauljad lükkasid need väited ümber ning tõdesid, et nad on lihtsalt väga head sõbrad. 


​Foto: TV3

MÄRTEN MÄNNNISTE

Sügisel eetris olnud "Eesti otsib superstaari" saatest sai tuntuks finalist Märten Männiste, kes oma ingelliku hääle ja hurmava pilguga noorte fännide südamed kiiresti võitis. Teadaolevalt naudib 20-aastane noormees vallalise elu ning keskendub muusikale ja õpingutele. 


Foto: TV3

ANDREI ZEVAKIN

25-aastane juutuuber ja muusikaprodutsent Andrei on kindlasti noorema generatsiooni jaoks Eesti ihaldusväärseim poissmees. Enesekindel ja karismaatiline Andrei läks eelmisel kevadel lahku lauljannast Merilin Mälgist. Spekuleeritud on ka tema ja lauljanna Grete Paia suhet, kuid nad kinnitasid, et on vaid sõbrad ja midagi romantilist nende vahel ei ole. 


​Foto: TV3

JUSS HAASMA

Näitleja, telesaate «Su nägu kõlab tuttavalt» võitja ja muusik Juss Haasma läks oma elukaaslasest Anni Vilgatsist lahku 2017. aastal. Jussi ja Anni kooselust sündis kaks tütart. Pärast seda pole Jussil teadaolevalt ühtki uut suhet olnud. 


​Foto: Aldo Luud/ Õhtuleht

Kommentaarid puuduvad