“Kõige parem kaaslane” osaleja läks saatesse tähelepanu nimel: tahan, et mu elu oleks nagu film

uudised.ee

Sellel nädalal ilmus TV3.ee portaalis saate "Kõige parem kaaslane" II osa reageerimisvideo sisulooja Karl-Gustav Kurniga. Lisaks noormehele kommenteerib saadet ka karismaatiline osaleja Carolin Kivimägi.

"Kõige parem kaaslane" tõsielusaate tutvustuses on kirjas, et noored läksid sinna eelkõige suhtlusoskuse parandamise nimel. Värskest videost selgub, et Carolinil suhtlemisega probleeme ei olnudki. Noor naine kandideeris saatesse hoopis tähelepanu nimel: “Ma tahan, et mu elu oleks nagu film”. Saade õpetas Carolinile seda, olla inimestele avatum ja ühtlasi tõdeb ta, et ta ei ole enam nii isekas.

Kuid tõsielusaates osalemine oli aga kõike muud kui film. Kui reageerimisvideos kõlab lause, millest isegi Carolin ja Karl-Gustav aru ei saa, hüppab kaamera ette üllatuslikult saatejuht Sidni. Milliseid seniteadmata tagamaid ta saate salvestusest jagab? Kas Karl-Gustavi ja Carolini vahel lõi lõkkele armastus ja, nagu noored ise ütlevad, sai esimene paar shipitud? Mis seos on üldse shippimise ja laevade vahel?

Vaata "Kõige parem kaaslane" reageerimisvideot lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad