„Naabrist parema” kümnendat hooaega hakkab juhtima uus supersärav saatejuht

uudised.ee

Sel kevadel jõuab TV3 vaatajateni värvika ehitussarja “Naabrist parem” 10. juubelihooaeg. Erilise hooaja saatejuhtide duo saab samuti eriliselt värske hoo, sest koos Alari Kivisaarega asub sarja juhtima Maribel Vääna.

„Mulle meeldivad väljakutsed ja seepärast võtsin ka selle pakkumise vastu. Tõtt-öelda ei oska isegi midagi oodata, sest tegemist saab olema minu esimese saatejuhi-kogemusega. Suurepärane, et saan seda teha niivõrd legendaarse Alari Kivisaare kõrval,“ sõnab Maribel Vääna. Ka Alari Kivisaar on ootusärev: „Üks pool minust läheb „Naabrist parema” juubelihooajale vastu tavalise tundega ja teisest küljest lisab uus kaassaatejuht loomulikult ärevust.“

Mida aga võiks saatejuhid teineteiselt õppida? „Kõigi nende asjade jaoks, mida mina temalt õppida tahaks, olen ma natuke liiga vana. Minult võiks Maribel õppida seda, kuidas olla ilus ja seksikas,“ muigab Kivisaar. Maribel tunnistab, et Alarilt on õppida, kuidas olla Eesti üks armastatumaid saatejuhte nii teles kui ka raadios. „Ja eks minult on tal õppida seda, kuidas olla nooruslik,“ naerab Maribel.

Kommentaarid puuduvad