Noor sisulooja loobus koostööst maineka brändiga: mu juuksur on need tooted ära keelanud!

uudised.ee

TV3 uhiuue noorusliku tõsielusaate "Kõige parem kaaslane" üks osalejatest ning tõusev täht Karl-Gustav Kurn on sillutamas endale teed meelelahutusmaailma. Võtsime noormehega ühendust ja uurisime, kuidas on värske tähelepanu talle mõjunud ja kas on tulnud ka juba koostööpakkumisi. Seepeale paljastas Karl-Gustav meile huvitava seiga, kuidas ta juba ühest pakkumisest keelduma pidi.

"Just tuli ühelt tuntult brändilt hea pakkumine, kuid siiski kahjuks keeldusin sellest, kuna mu juuksur on selle toote mu jaoks ära keelanud, sest see pidavat mu juustele kahjulik olema. Ise ainult seda toodet kasutasingi varasemalt, kuid nüüd siiski piirdun teiste toodetega, mis sobivad eriti minu blondiks värvitud juustele," selgitab noormees, kuidas ikka päris igat pakkumist vastu võtta ei saa.

"Kui kellegiga koostööd peaksin tegema, siis peab see toode mulle päriselt isiklikult meeldima, et seda suurele rahvale tutvustada. Raha pärast ma kindlasti ei hakka midagi reklaamima," jääb Karl-Gustav oma põhimõtetele kindlaks.

See pole aga ainus pakkumine, mille sisulooja hiljuti on saanud. Lisaks eelmainitud juustehooldus brändile võttis temaga ühendust üks näohooldusega tegelev ettevõte, kas pakkus talle võimalust näonahka paremaks muuta. Küsimuse peale, kas nii noor inimene vajab tõesti juba näost korrigeerimist, puhkeb Karl-Gustav naerma ja kinnitab, et õnneks ei tähenda see siiski ühtegi kirurgilist protseduuri. "Näohoolduskoostöö sisaldab nende poolt antavate toodete katsetamist ja kosmeetiku või nahaarsti külastamist. Olen iga kirja üle alati ülimalt tänulik, sest heal juhul on võimalus leida ühine tee," lisab ta.

Vaata ka humoorikat videot, kuidas Karl-Gustav reageeris saate teisele episoodile!

Kommentaarid puuduvad