Piltuudis! Popprintsess Rihanna on lapseootel

uudised.ee

Eelmisel aastal läksid liikvele mitmed kuulujutud Rihanna rasedusest. Popdiiva ei kinnitanud neid ega lükanud ka ümber. Nüüd näitas ta avalikult oma beebikõhtu, poseerides fotograafile koos oma räpparist kallima A$AP Rocky-iga.

Rihanna poseeris fotograafile kaunis roosas jopes oma räpparist kallima kodulinnas Harlemis ja andis selge vastuse kuulujuttudele. Muusikud on semminud juba 2020. aastast. Nad olid koos New Yorgis, kuid siis arvati, et muusikud saavad lihtsalt hästi läbi ja veedavad aega koos. 2021. aastal vihjas räppar intervjuus nende suhtele ning A$AP Rocky nimetas Rihannat oma elu armastuseks. ”Tema ongi õige,” märkis ta intervjuus.

2013. aastal oli räppar lauljatari soojendusesinejaks maailmaturnee raames toimunud USA esinemistel. Samuti on A$AP teinud ka modellitööd Rihanna nahahooldusbrändi jaoks.

Vaata kaunist kaadrit lähemalt siit:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BCharts (@bchartsnet)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BCharts (@bchartsnet)

Kommentaarid puuduvad