Selgeltnägija Merily Timmeri ennustused tiigriaastaks: tuleb jõuline aasta, rahvas hakkab tõusma

uudised.ee

Homme, 1. veebruaril lõppeb Hiina kalendri järgi härja-aasta ning algamas on tiigriaasta.​ "Eesti selgeltnägijate tuleproovi" võitja Merily Timmeri sõnul on 2022. aastast oodata väga jõulist aastat, mida iseloomustavad äkilisus, julgus ja unistuste täitumine.

"Rahvas hakkab tõusma. Järjest vastuhakk, vastuhakk. Inimesed on väsinud," kirjeldas selgeltnägija Merily Timmer eesolevat aastat. "Väga ettearvamatu. Tiiger on äkiline -  palju tehakse väga julgeid ja kardinaalseid otsuseid."

Merily sõnul soosib uus aasta rohkelt muutuseid. "Kõik, mis ette võtta, siis ilma hirmuta, inimene teeb kõik ära," julgustab ta. Ettevaatlik tasub selgeltnägija sõnul olla siiski sõnadega, sest kehvad sõnad kipuvad suust liiga kergelt välja tulema. "Inimese võivad olla liiga teravad."

Üldjuhul on oodata 2022. aastast head aastat. "Kevad läheb rahulikumaks, - gripihooaeg lõppeb, näha on ka seda maailmas riigid hakkavad vaikselt lahti minema. Pandeemia aeg -18-24 kuud - aeg hakkab läbi saama," rääkis Merily. Ta julgustab sel aastal suurelt unistama. "Kui unistada, siis unistused ka täituvad. Ükskõik, kui utoopiline see on, siis asjad justkui täituvad iseenesest."

Merily Timmeri tegemiste ja ennustuste kohta saad lugeda lähemalt tema blogist.

Kommentaarid puuduvad