Tõeline bänger! Cartoon avaldas uue loo koos unikaalse muusikavideoga, millel teeb kaasa ka räppar Pluuto

uudised.ee

Tantsumuusika Cartoon teatas, et avaldas uue loo ja muusikavideo pealkirjaga "Piranha", kus astub ka üles räppar Pluuto. 

Cartooni sõnul oli koostöö mõnus. "Pluuto oli “easy going” ja avatud igasugustele ideedele, mida tahtsime proovida, ning ta enda loomingulised tšakrad on ka väga lahtised. Meie missiooniks on alati olnud võimalikult palju Eesti andekaid lauljaid maailmale tutvustada, kuna meid on õnnistatud piisavalt suure kuulajaskonnaga mille pealt seda teha," lisab ta.

Lugu ilmus koostöös Discover Recordsi ja Sony Musicuga ning loole on valminud ka muusikavideo, mis on filmitud ja tehtud Türgi audiovisuaalse kunstniku Bertan Cani poolt Tallinnas. Unikaalse stiiliga muusikavideo toob vaatajateni värske sõõmu Cartooni, millest ei puudu Cartoonile omaselt silmapaistvad visuaalid.

"Meile on alati meeldinud Pluuto eestikeelsed lood ja peame teda kindlasti üheks parimatest Eesti hip-hopi vokalistiks. Mingi hetk kuulsime lambist Pluuto ühte ingliskeelset avaldamata demo ja olime väga üllatunud, et keegi Eestis nii lahedalt kõlab ka inglise keeles oma žanris. Lõpuks lihtsalt võtsime ühendust ja tegimegi sellise loo," räägib Cartooni liige Ago Teppand.

Kuula uut lugu "Piranha" lähemalt siit:

Tantsumuusika Cartoon teatas, et avaldas uue loo ja muusikavideo pealkirjaga “Piranha”, kus astub ka üles räppar Pluuto. 

Cartooni sõnul oli koostöö mõnus. “Pluuto oli “easy going” ja avatud igasugustele ideedele, mida tahtsime proovida, ning ta enda loomingulised tšakrad on ka väga lahtised. Meie missiooniks on alati olnud võimalikult palju Eesti andekaid lauljaid maailmale tutvustada, kuna meid on õnnistatud piisavalt suure kuulajaskonnaga mille pealt seda teha,” lisab ta.

Lugu ilmus koostöös Discover Recordsi ja Sony Musicuga ning loole on valminud ka muusikavideo, mis on filmitud ja tehtud Türgi audiovisuaalse kunstniku Bertan Cani poolt Tallinnas. Unikaalse stiiliga muusikavideo toob vaatajateni värske sõõmu Cartooni, millest ei puudu Cartoonile omaselt silmapaistvad visuaalid.

“Meile on alati meeldinud Pluuto eestikeelsed lood ja peame teda kindlasti üheks parimatest Eesti hip-hopi vokalistiks. Mingi hetk kuulsime lambist Pluuto ühte ingliskeelset avaldamata demo ja olime väga üllatunud, et keegi Eestis nii lahedalt kõlab ka inglise keeles oma žanris. Lõpuks lihtsalt võtsime ühendust ja tegimegi sellise loo,” räägib Cartooni liige Ago Teppand.

Kuula uut lugu “Piranha” lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad