Algab salapärane tiigriaasta: tuntud inimesed räägivad, kuidas õnn majja tuua

uudised.ee

Kuna pühvliaasta lõppes suures tervise-, majandus- ja julgeolekukriisis, püüame tiigriaasta saates tuua vaatajatele elujaatavaid sõnumeid ning nippe, mida jagavad motivatsioonikõneleja Errit Kuldkepp, riigikogu liige Siret Kotka ja suurärimees ning idamaa horoskoobi huviline Urmas Sõõrumaa.

On algamas ootamatusi täis salapärane tiigriaasta. Kumb jääb peale, kas kurjalt teravad küüned või kassilikult armas rahulolu? Mis on tiigriaasta märksõnad ja kas viimaks on oodata koroonakaose lõppu? Kes on eesti tuntuimad tiigrid ja mida saad oma edu ja õnne jaoks ette võtta just sina?

Kõigil saates kõnelajatel on meetodid, kuidas päeva positiivselt alustada ja hakkama saada ka keerulisel eluperioodil. Urmas Sõõrumaa jaoks oli äsjalõppev metallpühvli aasta eriline, kuna ta sai 60-aastaseks ja see on idamaade traditsioonide järgi kõige olulisem sünnipäev. ”Hiina astroloogia käsitleb kõiki loomamärke läbi viie erineva stiihia - metall, tuli, vesi, puu ja maa ning kui oled viis korda kaksteist aastat käinud kõikidest nendest läbi käinud, siis oled auga välja teeninud selle koha, et võid ka teisi õpetama hakata ja teistele oma elukogemust jagada.” lausub Sõõrumaa.

Juba 20 aastat on ta korraldanud Hiina uue aasta puhul rahvapidu Rotermanni kvartali südames, kus sel aastal vahetatakse välja pühvli skulptuur tiigri vastu. ”Ideaalis tuleb kunagi kokku 12 suurt loomakuju, kes hakkavad siis roteeruma vastavalt aastale sellel poodiumikohal,” sõnab Sõõruma. Tiigriaasta õnnistab 1. veebruaril riitusega sisse Igor Mang ning muusikat teeb Marko Matvere.

Siret Kotka on sündinud tiigriaastal ja loodab, et tuleb õnnelik ja tegus aasta. Ka Siret jagab vaatajatega nippe, kuidas tema on saanud pärast keerulisi hetki ree peale. Muu hulgas praktiseerib ta viit tiibetlast ning on juba üle aasta harrastanud kella viiest ärkamist.

Errit Kuldkepp on Positively Inspiring Lifestyle elustiili ettevõtte looja ja edendaja, ettevõtja, elu armastaja ja Pärnu linna fänn! Errit usub ta, et inimlikkus on valdkondade ülene ja ühendab meid kõiki. Ta julgeb unistada suurelt ja viib neid ka vapralt täide. Oma tegevuse kaudu inspireerib ümbritsevaid inimesi loovamalt, avatumalt, inimlikumalt ja julgemalt elama. Eriti elustiili ettevõte Positively Inspiring Lifestyle kaudu on saanud innustust igas vanuses inimesed, nii Eestist kui ka välisriikidest ning selle mõju aina suureneb.

"Olemata julge, ei saa kõnelda tõtt. Olemata julge, ei saa armastada. Olemata julge, ei saa usaldada. Olemata julge, ei saa tundma õppida tegelikkust. Seepärast ongi julgus kõige tähtsam, kõik muu tuleb takkajärgi," tsiteerib Kuldkepp OSHO.

Muidugi ei puudu saatest väga oodatud Siret ja Janno Seedri põhjalik horoskoop kaheteistkümnele loomamärgile koos soovitustega. Samuti vaatame, milliseks kujuneb tiigriaasta meie tipp-poliitikutele, kelle jaoks on see oluline valimiste eelne aasta – kes kasvatab populaarsust, kes kaotab toetajaid? Kas valitsus jääb püsima?

"Kuidas tiigriaastal õnn majja tuua?" täna kell 21.00 TV3s! Saate toimetaja on Anna-Maria Makko.

Kommentaarid puuduvad