Võit kotis? Vaata, mida ennustavad Timmeri tarokaardid Eesti Laulu suurfavoriidile

uudised.ee

Eesti Laulu võistlus on nüüdseks jõudnud poolfinaalideni ja ennustusportaalid peavad üheks suurfavoriidiks just Stefan Airapetjani võistluslooga ''Hope''. Loomulikult vaatasime selles valguses, et mida ennustavad muusikule alanud nädalaks Timmeri tarokaardid.

Stefan Airapetjani on Armeenia päritolu Eesti laulja, kes on sündinud 24. detsembril ja tema tähtkujuks on Kaljukits. Just selle tähemärgi esindajatel on tohutud võimalused edu saavutamiseks, kuid isegi edukana on paljudel kalduvus pessimismile. See võib pidurdada neid liikumast eesmärgi poole. Kaljukitsel on kindel veendumus, et nad peavad kellekski saama. Ühtlasi peaksid nad keskenduma mingile saavutusele, varanduse kogumisele või kohustuste täisele kas äris, poliitikas, ühiskonnas või intellektuaalsetel elualadel. Neil on suurepärane intuitsioon, mida nad kasutavad võitluses isikliku sõltumatuse ja majandusliku kindlustatuse saavutamiseks. Pingutuste hinnaga, perekonna ja sõprade toetusel, tõuseb ta kindlat jalule ja saavutab oma eesmärgid. Üldiselt ei ole väga emotsionaalsed, on ustavad ja omapärase huumorimeelega.

Mida ütlevad alanud nädalal Timmeri tarokaardid?

Kaljukitsel on juba nädala algusest nii palju kohustusi, kuid selle tähtkuju esindajaid kiidetakse ja motiveeritakse. Põhitugi ja selline turvatsoon on Kaljukitsel peamiselt kodus. Soovite palju tunnustust ja kodus peab olema kõik hästi hubane. Istute kamina ees, küünlad põlevad ja just siis olete valmis kõik asjad ära tegema. Teil on palju kohustusi ja uusi ideid. Eriti käib see nende Kaljukitsede kohta, kes on seotud loomingulise tegevusega.

Ees on ootamas mingi uus pikem projekt, mis on seotud mingi kindla asja ümber tegemisega või asendamisega. Hoidke negatiivsed inimesed oma elust eemale. Need inimesed, kelle puhul te tunnete kuidagi esimesest hetkest, et see ei ole see. Te ei pea midagi halvasti ütlema, lihtsalt tõmbuge eemale. Nädala teine pool toob Kaljukitsele rohkelt enesekindlust ja just teadmiste osas. Kõik asjad kuidagi käivitavad ja inspireerivad teid. Tunnete ka teiste inimeste toetust ja nädalavahetusel on Kaljukitsel selline tunne, et tal on tiivad. Kõik asjad, mida te olete ette võtnud, on teie jaoks kujunenud edukaks. Teil on selline tunne, et olete kõikvõimas!

Soovitus nädalaks: Kui olete milleski ebakindel, siis mõelge need asjad enda jaoks läbi. Küsige ainult nende inimeste arvamust, kelle oma teile korda läheb!

Kuula kogu ennustust lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad