Maarja-Liis avameelses intervjuus: enda järgi elamine on nüüd minevik, seda aega oli niigi päris pikalt

uudised.ee

Armastatud lauljanna Maarja-Liis Ilus on avalikkuse silme all üles kasvanud ja teinud eduka karjääri. Ta andis ajakirjale Anne&Stiil avameelse intervjuu, kus tõdes, et tunneb ennast kõige paremini, kui saab sada protsenti lastele keskenduda.

“Meil on olnud vabadus reisida; töö mõttes olen samuti saanud teha väga palju põnevaid asju. Ma ei ole mitte kordagi mõelnud, et peaks nüüd kiirelt lavale tagasi saama. Olen seda meelt, et ehk on vanemas eas lapsevanemad ka lapsele paremad — ema ei pea hullusti kuhugi tagasi kiirustama. Teisalt, võib-olla oleks lapsele parem vastupidine olukord, mis sunniks ka teda ennast kiiremini iseseisvuma? Ilmselt siin täit tõde polegi. Mulle endale sobib see variant, mis meil praegu on,” räägib ta.

“Olin väga õnnelik, kui Iris tuli, sest plaanisime ja ootasime teda kaua. See, et nii järjest tuli ka teine laps, oli veidi ootamatu, aga väga tore. Nüüd näen, et teine laps muudab kogu pereelu loomulikumaks, kiiremaks. Olen natuurilt suur muretseja, aga seda ei ole enam väga aega teha,” tõdeb Maarja.

Loe täispikka intervjuud Maarja-Liis Ilusaga lähemalt siit.

Kommentaarid puuduvad