Mis juhtus? Brigitte Susanne Hunt pöördus tõsise tervisemurega arsti poole

uudised.ee

Särav seltskonnatäht Brigitte Susanne Hunt jagas hiljuti oma Instagramis lugu, kuidas teda on juba tükk aega vaevanud probleemid toitumisega. "Ma olin koguaeg niiii paistes, nii raske olla peale söömist," kirjeldab ta, miks ta otsustas minna tegema toidutalumatuse testi.

Hundi sõnul andsidki need testid talle teadmise, mida ta aimas ka juba varem: nimelt ei talu tema keha seeni, maapähkleid, india pähkleid, seesamit ega gluteeni. Lisaks proovib ta mõnda aega vältida muna, soja, kana, rapsiõli, nisujahu ja linaseemneid.

Sellega seoses kutsub ta üles endale saatma kõikvõimalikke koostööpakkumisi ja maitsmisi, et võimalikult mitmekülgset toidulauda siiski saada. "Pasta juba leitud, leib ka. Laktoos on OK mul!" lisab ta.


Foto: kuvatõmmis Instagramist

Järgevates videotes rääkis Hunt, kuidas juba ainult nädal pärast testide tegemist ja toitumise muutmist on tal oma kehas tunduvalt lihtsam ja kergem olla. "Mul ei tule seda kõhtu ette, ma ei ole koguaeg paistes, aga lõpliku hinnangu annan ma siiski kahe kuu pärast," sõnas ta.

Lisaks jagas Hunt ka pilti, milline oli tema kõht eelnevalt pärast söömist, kui ta veel polnud teadlik, mis tema seedimist ärritab.


Foto: kuvatõmmis Instagramist

Kommentaarid puuduvad