Ärev olukord! Kaisa Kuusnõmme abikaasa sattus haiglasse: operatsioon oli plaanitust keerulisem

uudised.ee

Teadmata ajaks Balile kolinud fitnessistaar Kaisa Kuusnõmm jagas oma Instagramis, et tema kulturistist abikaasaga juhtus tõsine õnnetus ja teda ootab kohalikus haiglas ees operatsioon.

Kaisa rääkis oma Instagrami, kuidas tema abikaasa Raigo rinnalihas katki rebenes. et abikaasa Raigol juhtus õnnetus. "Võite ise pildi kokku panna, mis emotsioon mul oli, kui olin parasjagu rannas ja Raix saatis sõnumi: "Olen haiglas. Asjad on pahasti."" Kaisa lisas, et pole elu sees ennast nii kiiresti liigutanud. 

"Tervis, inimesed tervis – kalleim vara," paneb ta jälgijatele südamele. "Kui ise ei võta aega maha, siis võtab universum sinu eest."


Foto: kuvatõmmis Instagramist

Kaisa seejärel jagas oma jälgijatega, milline on sealne meditsiinisüsteem ja kui palju on teadmatust. "Pidime kell 8.00 haiglas olema, et Raigo saaks kell 15.00 operatsioonile minna. Kell on 11.00 ja kuna kindlustuse ja haigla vahel pole veel info kinnitatud, siis endiselt ootame..." tõdes Kaisa.


Foto: kuvatõmmis Instagramist

Viis tundi hiljem ei olnud ikka edasiminekuid. Peagi tuli aga uudis, et kell kaheksa õhtul saab Raigo operatsioonilauale. "Kuna ootame juba hommikul kaheksast saati, siis pole siin midagi kindlat," nentis Kaisa.  

Kõik läks siiski plaanipäraselt. Paar tundi hiljem andis Kaisa teada, et operatsioon läks edukalt. "Operatsioon oli plaanitust keerulisem, aga vähemalt on kõik hästi!"


Foto: kuvatõmmis Instagramist

Kommentaarid puuduvad