Eesti Laulu viis esimest finalisti on selgunud! Nende seas ka suurfavoriidid

uudised.ee

Täna õhtul startis Eesti Laulu esimene poolfinaal ja võistlustulle astusid kümme artisti. Ühtlasi selgusid esimesed viis lauljat, kes kindlustasid endale koha finaalis, mis toimub juba 12. veebruaril Saku Suurhallis.

Eesti Laulu esimesest poolfinaalist pääsesid edasi Andrei Zevakin ja Grete Paia

Ott Lepland

Stig Rästa

Elina Nechayeva

Samuti on esimese viie finalisti hulgas Elysa, kes esinemise ajal pidi olema isolatsioonis. Esimesest hääletusvoorust pääsesid žürii ja telefonihääletuse tulemusena edasi Ott Lepland looga “Aovalguses”, Andrei Zevakin ja Grete Paia looga “Mis nüüd saab”, Elysa looga “Fire” ja Stig Rästa looga “Interstellar”. Viimasena tagas finaalikoha teise vooru telefonihääletusega Elina Nechayeva looga “Remedy”. Esimeses poolfinaalis anti kokku ligi 25 tuhat häält. Eesti Laulu poolfinaalide žüriisse kuuluvad Alar Kotkas, Inger, Rolf Roosalu, Tanja Mihhailova-Saar, Kadri Tali, villemdrillem, Margus Kamlat, Mari-Liis Männik, Elina Born, Mihkel Mattisen ja Maris Järva.Eesti Laulu teine poolfinaal toimub laupäeval, 5. veebruaril. Siis astuvad võistlustulle:
1.    Jyrise “Plaksuta” 2.    Maian “Meeletu” 3.    Boamadu “Mitte kauaks” 4.    Evelin Samuel “Waterfall” 5.    Black Velvet “Sandra” 6.    Púr Múdd, Shira “Golden Shores” 7.    Jaagup Tuisk “Kui vaid” 8.    Minimal Wind ft. elisabeth tiffany “What To Make Of This” 9.    STEFAN “Hope” 10.  Anna Sahlene “Champion”

Kommentaarid puuduvad