Kadestamistväärt! Vaata, millised Eesti staarid nautisid Bangokis imelise vaatega õhtusööki

uudised.ee

Tais reisisaadet filmivad abikaasad Egert Milder ja Piret Järvis-Milder on nautinud Aasia võlusid juba pikemat aega. Eesti talve eest on peitu pugenud ka muusikutest elukaaslased Karl-Erik Taukar ja Kerli Kivilaan, kellega loomulikult eksootilises riigis ka kohtuti. 

Üheskoos käidi imelise vaatega õhtusööki nautimas ja lisaks muusikutele oli seltskonnaga ühinenud ka jalgpallur Henri Anier. Selgus, et Anier ei ole Tais juhuslikult, sest SCG staadiumil tuli maha mängida üks põnev jalgpallimäng.

Seltskond käis ka sportlasele kaasa elamas ja pöialt hoidmas. 2021. aastal 26 tabamusega Premium liiga parima väravaküti auhinna pälvinud Henri, sõlmis aasta alguses lepingu Tai kõrgliiga klubiga Muangthong United.

”Kamp eestlasi kohalikus Viru hotellis,” kommenteeris Karl-Erik Taukar postituses. Vaata postitust lähemalt siit:

 

Kommentaarid puuduvad