Kauaoodatud singel on väljas! Kultusbänd Red Hot Chili Peppers on tagasi

uudised.ee

Red Hot Chili Peppers on tagasi uue singliga “Black Summer” ja suurepärase üllatusega. Kõikide fännide rõõmuks on koosseisuga taas liitunud ka bändi legendaarne kitarrist John Frusciante. Värskelt avaldatud lugu on esimene singel bändi tulevaselt kaheteistkümnendalt albumilt “Unlimited Love”, mis jõuab kuulajateni juba 1. aprillil. 

Lugu “Black Summer” toetab muusikavideo, mille aitas ellu äratada režissöör Doborah Chow, kelle tugevuseks on luua just selliseid kirevaid visuaalseid rännakuid koos väikeste krutskitega. Ansambli peatselt saabuva uue stuudioalbumi “Unlimited Love” loomeprotsessis lõi kaasa ka produtsent ja ansambli pikaajaline koostööpartner Rick Rubin, kellega koos on ilmunud bändi armastatud albumid “Blood Sugar Sex Magik [1991]”,  “Californication [1999]”, “By The Way [2002]” ja “Stadium Arcadium [2006]”. 

Bändi omavaheline sünergia ületab taas galaktikate vahelisi piire, jõudes omadega täiesti teise stratosfääri. “Unlimited Love” toob esile nelja individuaalse hinge ühendatud vaimu, kes ikka veel sama kartmatult oma igavese sõpruse ja loomingu uusi tahke avastavad.

Suvel plaanib Red Hot Chili Peppers albumi toetuseks taas kontserttuurile minna. Et see saaks olema ägedam kui kunagi varem, plaanib RHCP kaasata mitmeid ägedaid erikülalisi nagu Anderson.Paak & The Free Nationals, A$AP Rocky, Beck, HAIM, King Princess, St. Vincent, The Strokes ja Thundercat. Rohkem infot kuupäevade ja piletite kohta leiab ansambli kodulehelt.

Kuula uut singlit lähemalt siit:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=OS8taasZl8k[/embed]

Kommentaarid puuduvad